Søger du et miljøvenlig alternativ til din nuværende varmekilde? Med jordvarmeanlægget Danfoss DHP-H Opti Pro+ 13 & DHP-L Opti Pro+ 13 kan du opvarme dit hjem samtidig med, at jordvarmeanlægget sørger for et godt indeklima. 

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: Danfoss

Modeller: DHP-H Opti Pro+ 13 & DHP-L Opti Pro+ 13

varmtvandsbeholder
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #9

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
3,7/5,03

Testet ned til:

Med DHP-H Opti Pro+ 13 og DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumper fra Danfoss, får du en miljøvenlig og effektiv varmeløsning til dit hjem. Med deres væske/vand varmepumper, kan du være sikker på, at dit hjem altid er opvarmet og har et godt indeklima. Det er en langt mere miljøvenlig løsning at bruge varmepumper frem for, hvis du for eksempel har en olietank stående. En varmepumpe er en af de mest miljøvenlige løsninger, når det kommer til opvarmning af hjemmet, fordi den bruger vedvarende kilder til at opvarme din bolig. De udnytter de varmekilder solens stråler sender til jorden og luften, så du får din varme fra gratis og ressourcevenlige kilder. Det er dog ikke kun miljøet, du gør en tjeneste ved at få en DHP-H Opti Pro+ 13 eller DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumpe, men også din egen pengepung. Med en varmepumpe, kan du spare rigtig meget på din varme- og elregning. Den bruger ikke meget energi, når den viderefører varmen ind til dit hjem, og varmen kommer fra gratis kilder, hvilket gør det til en billig fornøjelse for dig at opvarme dit hus. Der er altså mange fordele ved at vælge en DHP-H Opti Pro+ 13 eller DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumpe fra Danfoss.

Spar penge på din elregning med DHP-H Opti Pro+ 13 og DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumper

Når man bruger DHP-H Opti Pro+ 13 eller DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumpe til at opvarme hjemmet, er det ikke kun varmeregningen, som bliver billig. Man kan godt regne med at spare en hel del på sin energiregning også, da det kræver enormt lidt strøm at overføre varmen ind til boligen. Du får for eksempel en meget billig elregning sammenlignet med, hvis du opvarmer din bolig med elvarme. DHP-H Opti Pro+ 13 har et energimærke på A++, mens DHP-L Opti Pro+ 13 har et energimærke på A+++. Begge varmepumper er altså enormt godt sat, hvis man gerne vil undgå at bruge for meget energi. Når man vurderer, hvor lavt et produkts energiforbrug er, kigger man på energimærker på en skala fra G til A. Her er det A, som er den allermest energibesparende, og derfor den mest optimale løsning. Det er derfor en stor fordel, når varmepumperne har et energimærke på A++ og A+++, da det betyder, at de har noget nær det laveste energiforbrug et produkt kan have. De har også en COP-værdi på 4,4/4,9, hvilket betyder, at der produceres rigtig meget varme per enkelt kWh strøm. For at være præcis, så produceres der 4,9 kWh varme per 1 kWh energi ved en COP-værdi på 4,9. Du får altså rigtig meget varme for den strøm der bruges. DHP-H Opti Pro+ 13 og DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumper er altså en optimal løsning, hvis du gerne vil spare lidt på strømmen derhjemme og have en billig elregning.

Med DHP-H Opti Pro+ 13 og DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumper forstyrrer du ikke naboerne

En af de største bekymringer, folk har, inden de invester i en varmepumpe, er, om den kommer til at støje for meget og genere naboerne. Det er heldigvis ikke noget problem med DHP-H Opti Pro+ 13 og DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumper, da de har et meget lavt lydniveau, som betyder, at de ikke kommer til at være til gene for sine omgivelser. Deres støjniveau ligger på kun 47 dB, hvilket er meget lavt for en varmepumpe. De larmer derfor heller ikke mere end et moderne køleskab, og kan derfor nemt stå uden for uden at forstyrre eller genere nogle naboer. Udover, at de ikke forstyrrer naboerne, så bliver man selvfølgelig heller ikke selv generet af deres støj, hvilket også er en stor fordel. Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage fra at investere i en DHP-H Opti Pro+ 13 eller DHP-L Opti Pro+ 13 varmepumpe, hvis man gerne vil spare lidt penge på regningerne og hjælpe miljøet på vej samtidig.

Andre læste også:   Metro Therm Metrosaver MBF
Author

Write A Comment

Få 3 gratis varmepumpe tilbud her