Free Energy Innovation HYSS FE12 er varmepumpen som både udnytter solvarme og jordvarme. Så hvis du søger en kosteffektiv varmepumpe, så bør du tage et kig på denne varmepumpe fra Free Energy Innovation. 

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: Free Energy Innovation

Model: HYSS FE12

Free Energy Innovation HYSS
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #7

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
3,8

Støjniveau:
45 dB

Med HYSS FE12 varmepumpe fra Free Energy Innovation, får du en innovativ kombinationsløsning, som bruger både solvarme og varmepumpeteknik. HYSS FE12 kan enkelt konfigureres som en jordvarmepumpe, der både udnytter solvarme og jordvarme, hvilket giver dig en mere kosteffektiv løsning. 

Det er en miljøvenlig opvarmningsmetode af hjemmet, som udleder langt mindre CO2 end, hvis du for eksempel sidder inde med en olie- eller gastank. Med Free Energy HYSS FE12 varmepumpe kan du altså bade spare penge på regningerne og hjælpe miljøet lidt på vej. Der er altså mange fordele ved at vælge HYSS FE12 varmepumpe fra Free Energy Innovation.

Få en varmepumpe med lavt energiforbrug

Når du vælger HYSS FE12 varmepumpe fra Free Energy Innovation, kan du være sikker på at få en varmepumpe med et lavt elforbrug. Selvom varmepumpen skal bruge en smule strøm, så er det minimalt sammenlignet med andre opvarmningsløsninger. 

Det lave elforbrug hos Free energy HYSS FE12 varmepumpe kan blandt andet ses ved dens energimærkning. Varmepumpen har energimærke A++, hvilket er særdeles godt, hvis man ønsker et lavere elforbrug. Energimærker vurderes på en skala mellem G og A, hvor A er den mest sparsommelige og energibesparende løsning, man kan få. 

A er ydermere opdelt i A+, A++ og A+++, hvor det laveste energiforbrug ligger hos A+++. Et energimærke på A++ indikerer derfor, at varmepumpen bruger enormt lidt strøm, når den skal opvarme dit hjem. En anden værdi, som viser, hvor lidt strøm der egentlig bruges til opvarmningen af dit hjem, er SCOP værdien. 

HYSS FE12 varmepumpe har en SCOP-værdi på 3,83/4,90. En SCOP-værdi viser, hvor meget varme der produceres per 1 kWh strøm. Har en varmepumpe derfor en SCOP-værdi på 4,90, betyder det, at der bliver produceret 4,90 kWh varme per 1 kWh strøm. 

HYSS FE12 varmepumpe har altså en meget højt SCOP-værdi, som igen er en stor fordel, hvis man vil have mest muligt ud af den smule strøm, man bruger. HYSS FE12 varmepumpe er derfor den perfekte løsning for dem, som ønsker en billig elregning.

Få et tilskud for at skifte til HYSS FE12 varmepumpe

Udover, at HYSS FE12 varmepumpe er med til at sikre dig en billig elregning, så kan du faktisk også få et energisparetilskud, når du skifter dit varmesystem til denne varmepumpe. 

Bruger du for eksempel olie eller gas til at opvarme dit hjem, så kan man få et tilskud, hvis man udskifter det med en godkendt varmepumpe som HYSS FE12. Tilskuddet gør sig gældende, hvis man skifter sin nuværende varmeløsning ud med en, som bruger mindre energi. Tilskuddet størrelse bliver vurderet efter, hvor meget mindre energi, der bruges ved det nye system. 

Har du derfor en meget gammel olietank, som trækker meget energi, så kan du få helt op til 10.000 kroner i tilskud for at skifte til HYSS FE12 varmepumpe. De penge, man bruger på at investere i den nye varmepumpe, er derfor meget hurtigt tjent ind igen, fordi man både sparer på regningen og kan få et tilskud.

Nem betjening med Smart kontrol fra Free Energy

Når du investerer i Free energy HYSS FE12 varmepumpe, følger der en Ipad mini med, hvorfra du kan styre anlægget og justere på varmen. Appen som bruges til at betjene varmeanlægget, kan styres fra både Smartphone, PC eller tablet. 

Den er tilgængelig på alle forskellige apparater, hvilket gør det endnu lettere at betjene sin varmepumpe. Med appen til at kontrollere varmepumpen, kan man både overvåge og styre anlægget. Du kan altså holde øje med, om der opstår nogle problemer med varmepumpen, som skal fikses inden, man eventuelt rammer ind i driftstop. 

Det er altså en let måde at holde øje med sin varmepumpe på, så man kan komme problemer i forkøbet og få dem ordnet før, det bliver alvorligt. Appen er også en god løsning til at styre varmeanlægget, så man let og simpelt kan justere på varmen i boligen, uden at man skal ud og bøvle med selve varmepumpen. Det er altså en både effektiv og smart løsning, som følger med, når du får HYSS FE12 varmepumpe installeret til dit hjem.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment