Er du træt af at gå og fryse i dit hjem om vinteren eller svede om sommeren? Så kan du komme problemet til livs med jordvarmepumpen Metro Therm Metrosaver MBF 

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: Metro Therm

Model: Metrosaver MBF 

Metro Therm Metrosaver MBF
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #2

Energiklasse:
A+++

SCOP Værdi:
5,3

Støjniveau:
42 dB

Metrosaver MBF fra Metro Therm er en jordvarmepumpe, som passer ind til alle boligtyper, hvad end du bor i en lille enmandsbolig eller en stor villa. Det er en effektiv og miljøvenlig løsning, når du skal opvarme din bolig. Sammenlignet med mange andre opvarmningskilder til hjemmet, så er en jordvarmepumpe et langt bedre alternativ, hvis man ønsker at skåne miljøet og formindske CO2 udslippet.

 Desuden er der også gode muligheder for at spare på varmeregningen, da jordvarmepumpen udnytter den varme, der findes i jorden. Solens stråler tilfører varme og energi til jorden, som en jordvarmepumpe kan udnytte og omdanne til varme i din bolig. Det er derfor en både miljøvenlig og billig opvarmningsløsning til dit hjem.

Metrosaver MBF jordvarmepumpe har et lavt energiforbrug

Selvom der skal bruges en smule energi til at omdanne jordens varme til varme i hjemmet, så er det ekstremt lavt, når det kommer til Metrosaver MBF jordvarmepumpe fra Metro Therm. Den har nemlig en særdeles høj SCOP-værdi på 5,3, hvilket betyder, at man får enormt meget varme i forhold til den strøm, man bruger. Helt konkret, så får man 5,3 kWh varme per 1 kWh strøm. 

Det betyder også, at jo højere en SCOP-værdi produktet har, des mindre strøm skal der bruges for at opvarme hjemmet. Det er derfor en stor fordel, at Metrosaver MBF jordvarmepumpe har så høj en SCOP-værdi, da det betyder, at den producerer rigtig meget varme i hjemmet, uden at det betyder det store for dit energiforbrug. 

Desuden har den også en energimærkning på A+++, hvilket indikerer, at den har et meget lavt energiforbrug. Man bruger en skala fra G til A, når man skal angive et energimærke, så folk kan vurdere, hvor energibesparende produktet egentlig er. A er det energimærke, som har det laveste energiforbrug, hvilket betyder, at der er større energibesparelser her. 

Derudover, så er A opdelt i yderligere 3 kategorier i forhold til energiforbruget; A+, A++ og A+++. A+++ er her det energimærke, som indikerer det laveste energiforbrug. Derfor er det en stor fordel, når Metrosaver MBF jordvarmepumpe har et energimærke på A+++. 

Det er ikke kun en fordel for ens pengepung, men også miljøet, fordi der bruges mindre energi. Metrosaver MBF jordvarmepumpe er derfor en oplagt mulighed, når man skal opvarme hjemmet, fordi den både har en høj SCOP-værdi og et godt energimærke.

Få et tilskud når du udskifter dit oliefyr med Metrosaver MBF jordvarmepumpe

Har du et oliefyr stående derhjemme, er der selvfølgelig mange fordele ved at udskifte det med Metrosaver MBF jordvarmepumpe. Det er ikke kun positivt, fordi du på længere sigt får en billigere varmeregning og gør noget godt for miljøet, men også fordi du faktisk får et energisparetilskud. 

Det hænger sådan sammen, at man kan få et skattefrit energisparetilskud fra sit energiselskab, hvis man udskifter sin nuværende varmeløsning med en, som bruger mindre energi. Størrelsen af tilskuddet afhænger naturligvis af, hvor stor en besparelse, der kommer på energiforbruget. 

Har du derfor et gammelt oliefyr stående, som du udskifter med en ny energibesparende jordvarmepumpe, såsom Metrosaver MBF jordvarmepumpe, kan du få et tilskud på helt op til 10.000 kroner. Udover tilskuddet, så kan du faktisk også få en reduktion i dine elafgifter ved at skifte til en jordvarmepumpe. 

Hvis dit hjem bliver opvarmet med en varmepumpe, får du en reduktion i prisen på elafgifter for hver kWh, der bruges efter de første 4000 kWh. Du sparer altså både penge, fordi dit energiforbrug er lavere men også fordi, du kan få en reduktion i din elafgift. Der er altså mange penge at hente hjem, når man vælger at have en varmepumpe frem for andre løsninger. 

Du får altså både en belønning i form af penge, men også i form af at hjælpe miljøet. Metrosaver MBF jordvarmepumpe er derfor en god løsning til dig, som gerne vil have lidt ekstra penge på hånden og gøre en forskel for miljøet samtidig.

Bedøm denne post!
[Total: 3 Gns.: 1.3]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment