Hvis du leder efter en støjsvag luft til luft varmepumpe, som kan opvarme og afkøle boligen alt efter behov, så er varmepumpen HAIER Dawn 35 et godt bud. Varmepumpen kommer med indbygget WIFI styring, som gør den nem og effektiv at håndtere samtidig med, at den kun har et støjniveau på 15 dB. 

Haier Dawn
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat: 
Placeret #7

Energimærke: 
A++

Scop Værdi:
5,1

Køleevne: 
-24 °C

Med en varmepumpe fra HAIER får du en model, der er en del af topklassen. Modellen indeholder forskellige funktioner, hvilket giver dig en god oplevelse med produktet. Du vil opleve alt lige fra en høj kvalitet til en høj effektivitet ved købet af en HAIER Dawn 35-varmepumpe. 

Desuden giver varmepumper fra HAIER dig også muligheden for at være opdateret med nyt teknologisk udstyr. Varmepumpen har indbygget wifi. Du kan derfor hente en app til din mobil, og du kan nemt og hurtigt styre dit produkt derigennem. Du har derfor en undskyldning for at blive siddende i sofaen – alt imens du justerer på din varmepumpe.

Overvågningssystem tilpasser dit behov

Da HAIER Dawn 35-varmepumpe er en del af topklassen af modeller, får du også yderligere funktioner. Udover wifi-funktioner, den høje kvalitet og effektiviteten, så er modellen også udstyret med et overvågningssystem. Det optager ikke sekvenser, du foretager dig hjemme i stuen, på kontoret eller hvor end du ønsker at placere varmepumpen, som du efterfølgende kan vende tilbage og se. 

Derimod indeholder overvågningsfunktionen små sensorer, som registrerer, hvordan solindfaldet er i rummet men også menneskerne i rummets bevægelser. Resultatet deraf bliver, at varmepumpen automatisk tilpasser sig til de forhold, der skal være i rummet og på den baggrund bliver effektiviteten optimeret. 

Det vil sige, at menneskerne i rummet med varmepumpen får et behageligt indeklima, idet sensoren opfanger bevægelserne fra menneskerne i rummet, men også antallet af mennesker giver udfaldet.

Udover sensoren, der opfanger bevægelse og antal mennesker, så indeholder HAIER Dawn 35-varmepumpen også en sensor, som registrerer solindfald. Hvis sensoren registrerer et solindfald, tilpasser den temperaturen i rummet derefter. De to sensorer gør, at du oplever en varmepumpe, der giver en høj effektivitet eftersom den automatisk overvåger rummets og dit behov.

En anden funktion, du finder, ved HAIER Dawn 35 er måden, hvorpå du selv kan styre luftstrømmene på. Med fjernbetjeningen til varmepumpen justerer du, hvordan du ønsker luften skal komme ud af varmepumpen. Du kan vælge om luften skal følge eller undgå de personer, som er i rummet. Funktionen tilvælger eller fravælger du efter dit behov.

Yderligere funktioner optimerer HAIER Dawn 35

Udover overvågningssensorerne, der tilpasser sig dit behov, giver yderligere funktioner en optimering af varmepumpen fra HAIER Dawn 35. Modellen indeholder ventilatorer, som er udviklet til at formindske støjgenerne. Du kan opleve et svagt lydniveau på 15 dB, hvis du opsætter varmepumpen fra HAIER i et af dine rum derhjemme.

Du behøver dog ikke nødvendigvis placere din varmepumpe derhjemme. En anden mulighed, hvor en varmepumpe fra HAIER kan være en nyttig hjælper, kan være i dit sommerhus, hvor du ikke befinder dig året rundt. HAIER Dawn 35 indeholder en 10 graders varmefunktion. 

Det betyder, at du kan holde dit sommerhus frostfrit, når temperaturen ikke tillader badeshort og sommerkjoler. Med en varmepumpe med en 10 graders varmefunktion kan du opretholde en lav temperatur i sommerhuset, men fordelen er, at dit sommerhus ikke udvikler fugt eller andre gener.

Enkelt design

Med mange forskellige, men brugbare funktioner kan forventningerne til designet ikke være højt. For hvordan kan alle funktioner være pakket ind på en præsentabel måde, som ikke generer øjet, når du sidder i stuen eller på kontoret? 

Spørgsmålet er besvaret med et enkelt design. Der er ikke noget klodset eller ufine kanter over udseendet. Det er holdt enkelt og diskret, hvilket giver flere placeringsmuligheder. Gør dig dog nogle overvejelser om placeringen helt praktisk, men designet skal du ikke bekymre dig om.

Service på dit anlæg

Du skal heller ikke bekymre dig om det lovpligtige eftersyn, der er på varmepumper, som indeholder mere end et kilo kølemiddel. HAIER Dawn 35 indeholder det miljøvenlige kølemiddel R32. Fordi det er miljøvenligt gør ikke en forskel, men det gør mængden. 

Dawn 35-varmepumpen indeholder mindre end det ene kilo, hvilket gør, at du ikke skal bekymre dig om det lovpligtige eftersyn. Det er nemlig ikke en nødvendighed med en Dawn 35-varmepumpe fra HAIER.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment