Leder du efter en varmepumpe til sommerhuset eller kolonihavehuset? Så bør du kigge på LG Nordic Prestige Plus som en mulig løsning, da den passer perfekt til sommerhuse og kolonihavehuse.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: LG Nordic

Model: Prestige Plus

nordic prestige plus lg
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat: 
Placeret #4 i 2017

Energiklasse:
A+++

SCOP Værdi: 
5,2

Testet ned til: 
– 20 grader

Som videreudvikling af LG’s Nordic Prestige varmepumpe, findes nu LG Nordic Prestige Plus, som er opgraderet med ekstra fordele, såsom øget energieffektivitet og styring via wifi. Nordic-sortimentet er udviklet specielt til at præstere optimalt i nordens kolde vintre og er derfor et fortræffeligt valg til det danske hjem. 

Varmepumpen fungerer ved luft til luft-metoden, hvorved en del af varmepumpen, som er placeret på ydersiden af huset, suger luft ind i huset. Herefter omdannes den kolde luft til varm luft, hvorefter den distribueres i hjemmet via delen, som sidder inde i huset.

Hvad gør LG Nordic Prestige Plus til en god varmepumpe?

LG Nordic Prestige Plus er en exceptionelt god varmepumpe med unikke features, som gør den til et optimalt valg til den gennemsnitlige bolig og især til boliger beliggende i Danmark og nær havet. Blandt andet har varmepumpen et ekstremt lavt lydniveau på kun 17db, som er et af de laveste på markedet. 

Herudover er denne pumpe mærket med energiklassemærket A+++, som er det højeste på skalaen og gør den dermed yderst energi- og miljøvenlig. Dette betyder, at pumpens SCOP (energieffektivitet) ligger på 5,2, som er højere end hos tidligere modeller, og dermed også gør denne pumpe til LG’s mest økonomiske løsning nogensinde. Den billige drift gør den også fremtidssikker, hvilket yderligere er sikret af den 10-årige kompressorgaranti, der følger med investeringen.

Denne varmepumpe kan styres med en trådløs fjernbetjening, hvilket betyder, at du ikke behøver at lette dig fra sofaen, for at finjustere indstillingerne til dine øjeblikkelige behov. Herudover kan pumpen styres med en app. Opsætningen hertil tager under fem minutter, og den giver blandt andet mulighed for at skrue ned for varmen, efter du har forladt din bolig, så du kan nyde den lune temperatur helt indtil du skal afsted. Ligeså kan du tænde for varmen i din bolig, eller endda i dit sommerhus, inden du ankommer.

LG Nordic Prestige Plus har tilmed et indbygget støvfilter, som sørger for, at indeklimaet i dit hjem altid er i top. Filteret fjerner blandt andet støv, dårlig lugt, luftbårne bakterier og pollen, hvilket også gør pumpen ideel til personer med allergier eller astma. Den indbyggede vedligeholdelsesfunktion kan også sørge for, at luften holdes ren, når du ikke er i huset.

Pumpens design er simpelt og moderne, hvilket gør den passende til de fleste nordiske hjem. Varmepumpen vil hverken med sit design eller sit lydniveau gøre sig bemærket.

Perfekt til sommerhuset

Ikke nok med at varmepumpen er udviklet til at håndtere nordiske vejrforhold og temperaturer, så er der i LG Nordic Prestige Plus taget ekstra hensyn til ejere af sommerhus eller kolonihavehus. Det kan være problematisk at finde varmepumper, som er velegnede til de ekstraordinære behov og forhold i en ferieejendom, men det er hermed løst. 

Disse egenskaber inkluderer:

  • Varmepumpen kommer med en tilkøbelig app til Apple og Android-enheder, hvorfra du kan styre din pumpe uanset lokation. Dette gør det muligt at tænde for varmen, inden du ankommer til dit sommerhus.
  • LG Nordic Prestige Plus har en smart vedligeholdelsesfunktion, som sikrer, at temperaturen i dit sommerhus altid ligger mellem 9 og 13 grader, når huset står tomt. Denne funktion afhjælper frostskader, og den renser samtidig luften, så indeklimaet er i top, når du ankommer til sommerhuset.
  • Delen af varmepumpen, som monteres på ydersiden af huset, er ekstraisoleret og har behovsstyret afrimning, så den kan passe sig selv, når du ikke opholder dig i sommerhuset. Yderdelen er tilmed overfladebehandlet med antikorrosionsbeskyttelse, som gør den ekstra velegnet til montering nær havet.
  • Pumpen har en kølefunktion, som er fordelagtig i de varme sommermåneder, hvor det til tider kan blive for varmt og indelukket, at opholde sig inden døre.

LG Nordic Prestige Plus er altså en varmepumpe af høj kvalitet og er den ideelle løsning til de fleste danske hjem og sommerhuse. Dens mange brugervenlige funktioner gør den nem og håndterbar, og muligheden for at styre pumpen via wifi skaber mange muligheder, som ikke ses hos mange andre varmepumper. 

Tilmed egner pumpen sig især til allergikere grundet dens effektive filter, og den adskiller sig i høj grad fra andre varmepumper på markedet med sit usædvanligt lave lydniveau og høje energieffektivitet, som gør den økonomi- og miljøvenlig.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment