Er du træt af at gå og fryse om vinteren eller svede om sommeren? Så kan du komme problemet til livs med en luftvarmepumpen Panasonic VZ9SKE Heatcharge.

Panasonic VZ9SKE
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #1

Energiklasse:
A+++

SCOP Værdi:
6,20

Testet ned til:
-35 °C

Det er den bedste og langt mest effektive luft til luft varmepumpe i forhold til luftstrømmen på markedet, og oveni scorer den klart mest på Energistyrelsens hjemmeside, idet den er blevet vurderet til at have det højeste SCOP på 6,20. Det betyder, at den har en meget stærk pumpe, der ventilerer varmen rundt i rummet på en rar og hurtig måde. Derved er det en meget pålidelig luftvarmpumpe, der er implementeret i Panasonic VZ9SKE.

Panasonic VZ9SKE giver en behagelig opvarmning eller nedkøling af din bolig med en energiklasse i A+++. Varmepumpen er tilpasset et nordisk klima, idet den er testet på en temperatur helt ned på -35 °C, hvor den stadig virker helt optimalt – så den passer perfekt til et hjem placeret i det meget omskiftelige danske vejr.

Den bedste luftvarmepumpe Panasonic har på markedet

Panasonic VZ9SKE er en luft til luft varmepumpe med en ny teknik inden for både opbygning og effekt af varmepumpe og lagring, da den kan opmagasinere og udnytte varmen, der produceres i pumpens kompressor. Så spildvarmen er ikke længere noget, du skal bekymre dig om, når du monterer en luftvarmepumpe som Panasonic VZ9SKE. Den bruges nemlig til under den cyklus, pumpen har for afrimning at afgive varme. Under afrimning af den udendørs del af Panasonic VZ9SKE, behøver man ikke at slukke for den indendørs del af luftvarmepumpen.

Samtidig bruger luft til luft varmepumpen et specielt R32-kølemiddel. Det gør, at Panasonic VZ9SKE er en af de mest effektive luftvarmepumper på markedet med denne nye teknologi. Den har også en kraftigere strømning af luft fra ventilatoren og i rummet, hvilket giver en utroligt hurtigt og meget virkningsfuld opvarmning af et lokale. Derfor er den værd at investere i til dig, der ønsker en effektiv varmekilde uden ventetid. Der er ikke mange ting at tage hensyn til med denne kraftfulde varmepumpe, så den er et godt valg, hvis du påtænker at udskifte dit varmeanlæg til boligen.

Panasonic VZ9SKE skåner miljøet

Panasonic VZ9SKE er effektiv på flere måder blot den hurtige og virkningsfulde opvarmning af lokalet, den er nemlig også en besparelse i forhold til andre luft til luft varmepumper på flere områder. Det gælder både en meget stor energibesparelse grundet den nye teknologi, der kan lagre varmen.

For med den smarte lagring af spildvarmen er Panasonic VZ9SKE samtidig mere miljøvenlig, fordi den er langt mere effektiv end andre modeller. Energiklassen er også A+++, hvilket vidner om en bevidsthed omkring miljøet, og du kan roligt vælge denne løsning til at regulere temperaturerne, så der er en konstant behagelig atmosfære. Du behøver ikke længere bekymre dig om influenzaer forårsaget af kulde i rummet.

Spar penge på varmeregningen

Panasonic VZ9SKE har en sollyscensor med Econavi-system, hvilket også medvirker til mindre miljøspild. Med censorer kan systemet give en temperatur, der passer til temperaturen i rummet. På den måde spares der en del energi ved, at der ikke sker en unødig og overflødig opvarmning af boligen og dermed energispild. Det fungerer ved at sollyscensorerne registrerer, om der er solskin og dets intensitet, hvilket er en naturlig kilde til opvarmning. Panasonic VZ9SKE baseret på Econavi-censorer er derfor en god måde at spare både betydelige penge på varmeregningen.

Derudover er denne lagring af spildvarmen og det praktiske og meget sensitive Econavi-system en positiv påvirkning på din varmeregning, idet du ikke kommer til at opvarme boligen på nogen måde overflødigt. Det kan nemt komme til at ske med en almindelig opvarmning med en radiator eller et luftvarmepumpe-anlæg uden et sollyscensor-system som Econavi som Panasonic VZ9SKE har.

Skab et godt indeklima

Sidst men ikke mindst medvirker Panasonic VZ9SKE til et godt og sundt indeklima, da den renser luften for alverdens mikroskopiske partikler, der bæres i luften. Faktisk helt op til 99 %! Partiklerne kan være alt fra pollen, støv, vira, bakterier – og den kan endda forbygge mod mug, hvilket giver din bolig en god levetid og kan være sundhedsskadeligt for din familie. Det skyldes den nanoteknik, der anvendes til luftrensningssystemet i Panasonic VZ9SKE.

Hvad kan luft til luft varmepumpen Heatcharge VZ9SKE?

Luftvarmepumper er lidt mere simpelt sagt et klimaanlæg, du kan få monteret i din bolig, så det holder en fast behagelig temperatur og samtidig giver et godt indendørs klima. Panasonic VZ9SKE er en måde at få en fin og god temperatur, der er sund for dig og din familie og uden pludselig kulde eller overopvarmning. Det giver en vedvarende temperatur, som helt rigtig.

Panasonic VZ9SKE passe til mange forskellige type boliger, da det blot er en montering indendørs og udendørs, der skal til. Og samtidig er den diskret og passer nemt ind i indretningen uden at lave en omvæltning eller tiltrække sig opmærksomhed. Den sidder blot på væggen og sender en komfortabel varme ud i rummet. Den kan tilmed tilsluttes i op til 5 rum i boligen, der derfor gør den effektiv i det meste af huset eller der, hvor I opholder jer mest.

Derudover er et varmepumpeanlæg som Panasonic VZ9SKE meget støjsvagt og vil derfor ikke være til gene i hverdagen, som en radiator, der kan larme i en omfattende grad ved en ændring på termostaten. Her har du ikke engang ulejligheden med at bekymre dig om den slukker om natten og giver kulde mens du sover. Og den larmer heller ikke om natten, som man måske kunne være nervøs for. Den har nemlig kun et lydniveau på 18dB(A), hvilket er meget tilforladeligt.

Investér i Panasonic VZ9SKE

Vælger du en Heatcharge VZ9SKE, får du en kvalitetsluftvarmepumpe med den nyeste teknologi inden for energi, varmelagring og nedkøling, som er bedst i test ifølge Energistyrelsen! Der er altså mange fordele – miljømæssige såvel som økonomiske – ved at investere i Panasonic VZ9SKE som opvarmningskilde. Så Panasonic VZ9SKE optimerer jeres indeklima på en diskret og støjsvag facon, der passer til stort set alle typer boliger. Panasonic VZ9SKE er altså en investering i din families helbred og velvære.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment