Søger du en optimal varmekilde løsning til din helårsbolig? Så bør du tage et kig på varmepumpen Agree Danmark Tosot GRS12, som både er en miljøvenlig og billig varmekilde. 

Det er en varmepumpe luft til vand, som tager luftens energi og omdanner energien til brug i vandet inde i huset. I denne artikel bryder vi ned hvad der gav varmepumpen placering nummer 6.

Type: Luft til vand varmepumpe

Mærke: Agree Danmark

Model: Tosot GRS12

varmtvandsbeholder
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat: 
Placeret #6

Energimærke:
A++

Scop Værdi: 
3,4/4,2

Støjniveau:
70 dB

Agree Tosot GRS12 varmepumpe, er en luft til vand varmepumpe med en A++ energimærkning og SCOP-værdi på 3,45/4,20. Dette bringer den ikke tæt på fx Panasonic WH-SX eller Bosch Compress 7000i AW, men gør den stadig god.

Agree varmepumper er en optimal løsning til din helårsbolig, hvis du gerne vil have en billig og miljøvenlig varmekilde i hjemmet.

Med en varmepumpe, kan du spare penge på din energiregning, fordi størstedelen af energien kommer fra solens stråler. Desuden kan du være sikker på, at din varme kommer fra en miljøvenlig kilde, da det er den varme, som tilføres jorden og luften af solens stråler.

Det er altså en god løsning, hvis man vil have billig og miljøvenlig opvarmning af boligen.

Hjælp miljøet og spar penge med Tosot GRS12 varmepumpe

En af de helt store fordele ved at anvende Tosot GRS12 luft til vand varmepumpe fra Agree i hjemmet er, at man kan spare penge samtidig med, at man gør miljøet en tjeneste.

Med en luft til vand varmepumpe bliver den varme luft, som allerede findes i boligen eller uden for, generet til mere varme. Man udnytter altså den varme, som allerede findes i luften. Varmen kommer derfor fra en ressourcevenlig kilde modsat, hvis du for eksempel får din varme fra olie eller gas.

Dette er en stor fordel for miljøet, og med en varmepumpe udledes der også mindre CO2 end ved opvarmning med olie eller naturgas. Grunden til at man også kan spare penge ved at bruge Tosot GRS12 varmepumpe er, at man bruger langt minde energi end, man gør ved elvarme.

Dette betyder selvfølgelig, at man kan spare penge på sin energiregning. Man kan derfor både spare penge og gøre miljøet en stor tjeneste, når man bruger Tosot GRS12 luft til vand varmepumpe.

Varmepumpe med lavt energiforbrug og høj SCOP-værdi

Tosot GRS12 varmepumpe har et A++ energimærke, hvilket betyder, at den har et lavt forbrug af energi. Man vurderer energimærker på den skala fra G til A, hvor A er den bedste og mest energibesparende løsning. A er derefter opdelt yderligere i A+, A++ og A+++, hvor A+++ er den mest energibesparende løsning.

Derfor ligger Tosot GRS12 varmepumpe altså rigtig godt set i forhold til energibesparelse, når den har et A++ energimærke. Derudover, så har varmepumpen også en høj SCOP-værdiß, hvilket også er positivt for energiforbruget.

Varmepumpen har en SCOP-værdi på 4,20, hvilket betyder, at den udleder 4,20 kWh varme hver gang der bruges 1 kWh el. En høj SCOP-værdi er derfor rigtig positiv, da det betyder, at der kan skabes meget varme med et lavt forbrug af el.

Stort fokus på det danske klima

Med en Tosot GRS12 luft til vand varmepumpe fra Agree, kan man være sikker på, at den fungerer optimalt i ens hjem i Danmark. Den er nemlig udviklet med fokus på det danske klima.

Der kan være stor forskel på, hvilket klima man er i, og derfor er det vigtigt, at man får en varmepumpe, som er bygget til det klima, man selv befinder sig i.

Vejret og temperaturen kan have en stor effekt på varmepumpen, og derfor er det en stor fordel at Tosot GRS12 varmepumpe er designet til det danske klima og de kolde temperaturer, hvor den sagtens kan fungere optimalt.

Få en varmepumpe som hverken fylder eller larmer

Tosot GRS12 varmepumpe har et lavt støjniveau på kun 70 dB. Det betyder, at den næsten er lydløs og ikke kommer til at være til gene for sine omgivelser. Man kan derfor være sikker på at få en varmepumpe, som har et lavt støjniveau.

Desuden, er designet også dejlig kompakt, så varmepumpen ikke behøves stå og fylde inde i hjemmet. Det er altså en varmepumpe, som er designet til at fylde mindst muligt, samtidig med at den ikke larmer og generer sine omgivelser.

Man skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt det bliver et problem at have den stående men kan derimod blot glæde sig over den forskel, man yder for miljøet og de penge, man sparer under forløbet.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment