Er du træt af at gå og fryse tæerne af om vinteren eller svede håret af om sommeren? Så kan du komme problemet til livs med bedst i test luft til vand varmepumpen Metro Therm Metroair I.

Det gør den også bedre end “lille søsteren”, som hedder “Metro Therm Metro Air F12“. Husk derfor ikke at forveksle disse når du læser fordelene i denne artikel

Type: Luft til vand varmepumpe

Mærke: Metro Therm

Model: Metroair I

Metro Therm METROAIR I
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #1

Energiklasse:
A+++

SCOP Værdi:
5,0

Støjniveau:
53 dB

Med en Metroair I luft vand varmepumpe er du sikret en miljøvenlig og sparsommelig varmeløsning til hjemmet. Det er en luft til vand varmepumpe, som udnytter den varme solens stråler tilfører til luften.

Dette betyder altså, at du både kan spare nogle penge på varmeregningen, men også at du gør en forskel for miljøet. Varmepumpen har et langt lavere CO2 udslip end, man blandt andet ser ved et olie- eller gasfyr.

Det er derfor den rigtige løsning, hvis man er en person, som går op i miljøet og gerne vil spare lidt på regningerne. Med en luft til vand varmepumpe har du både et udendørsmodul samt et indendørsmodul, som er med til at sikre, at du får dit hjem opvarmet. Metroair I varmepumpe er en effektiv opvarmningsløsning, som passer til både nybyggeri samt eksisterende boliger.

Få et af markedets laveste lydniveauer

En af de ting, som kan holde folk fra at vælge en varmepumpe, som deres opvarmningsløsning, er, at man frygter støjen. Med Metroair I varmepumpe kommer støj heldigvis ikke til at være noget problem, da den har en af markedets laveste støjniveauer.

Varmepumpen er som nævnt opdelt i et indendørsmodul samt et udendørsmodul. Det er som regel modulet uden for, som folk bekymrer sig over. Et indendørsmodul er helt lydløst og vil derfor på ingen måde genere, men et udendørsmodul kan derimod larme og være til chikane for både dig selv og dine naboer.

Derfor er det en stor fordel, at Metroair I varmepumpe har et udendørsmodul med et støjniveau på kun 53 dB(A), hvilket vil sige, at den ikke larmer mere end et nyt og moderne køleskab. Man kan derfor være trygge, når man investerer i denne varmepumpe, da man ikke skal bekymre sig for om, man kommer til at genere naboerne.

Det er derfor ikke støjniveauet, som skal holde en fra at vælge en billigere og mere miljørigtig løsning, når hjemmet skal opvarmes.

Spar penge på din energiregning

Det er ikke kun varmeregningen, som bliver billigere med Metroair I varmepumpe, men også energiregningen. Varmepumpen bruger en smule energi til at transformere varmen fra luften om til varme i hjemmet, men det er i meget lavere grad, end hvis man for eksempel bruger elvarme.

Metroair I varmepumpe har et energimærke på A+++, hvilket svarer til et meget lavt energiforbrug. Energimærkerne fordeler sig over en skala fra G til A, hvor A indikerer det laveste forbrug af energi. A+, A++ og A+++ er en yderligere opdeling af A, hvor A+++ er den mest energibesparende løsning.

Når Metroair I varmepumpe har en energimærkning på A+++, er det altså en rigtig stor fordel set i forhold til energiregningen, da det betyder, at den har et lavt forbrug af energi og ikke trækker særlig meget strøm. Udover energimærket, så har Metroair I varmepumpe også en SCOP-værdi på over 5.

SCOP-værdien viser, hvor meget varme der gennemsnitligt bliver produceret per 1 kWh el i løbet af året. Har en varmepumpe derfor en SCOP-værdi på 5, så betyder det, at der bliver produceret 5 kWh varme per 1 kWh el.

Det er altså enormt højt og viser, at Metroair I varmepumpe ikke skal bruge særlig meget energi for at opvarme dit hjem, hvilket betyder, at du får en lavere elregning end ved brug af andre opvarmningsløsninger.

Få et økonomisk tilskud når du skifter til Metroair I varmepumpe

Hvis man skifter fra en varmeløsning med højt energiforbrug til en med et lavere energiforbrug, så kan man få et skattefrit tilskud fra sit energiselskab. Skifter man for eksempel fra et gammelt oliefyr til Metroair I varmepumpe, kan man derfor få et tilskud på helt op til 10.000 kroner.

Desuden, kan man også få en besparelse på sin elafgift, hvis man skifter til en varmepumpe. Dette kan give en reduktion i elafgiften på al den el du bruger efter de første 4000 kWh.

Der er altså ikke kun penge at spare, fordi man bruger mindre energi, når man har en varmepumpe men også fordi, man kan få tilskud, når man vælger en mere energibesparende løsning. Med Metroair I varmepumpe kan du altså både få lidt ekstra penge i lommen, samtidig med at du er med til at gøre en stor forskel for miljøet.

Bedøm denne post!
[Total: 6 Gns.: 4.2]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment