Med jordvarmepumpen Viessmann Vitocal 300-G BW behøver du ikke længere fryse om vinteren eller svede om sommeren. 

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: Viessmann

Model: Vitocal 300-G BW

Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #4

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
5,0

Støjniveau:
41 dB

Viessmann Vitocal 300-G BW er en jordvarmepumpe, som udnytter den gratis varme, man kan finde i jorden eller grundvandet. Med en jordvarmepumpe, kan du både spare en del penge på din elregning samtidig med, at du også er med til at skabe en positiv forskel for miljøet. Når hjemmet opvarmes, udnyttes der nogle mere miljøvenlige og vedvarende kilder end, hvis man for eksempel får opvarmning af boligen fra naturgas eller olie. Det er altså en langt bedre løsning, hvis man gerne vil hjælpe miljøet lidt på vej. Med Viessmann Vitocal 300-G BW jordvarmepumpe, hvor varmen hentes ved jorden, skal der enten føres en jordkollektor eller bores en jordsonde på grunden. Begge løsninger er med til at sikre dig opvarmning på de mange kolde dage i Danmark. Man kan også anvende den som vand/vand varmepumpe alt afhængig af grundes beliggenhed. Der er altså flere muligheder, når det kommer til Viessmann Vitocal 300-G BW og i begge tilfælde, kan man være sikker på at få opvarmet hjemmet på en effektiv og miljøvenlig facon.

Spar penge på elregningen

Med Viessmann Vitocal 300-G BW varmepumpe, kan du spare en hel del penge på din energiregning. Varmepumpen har energimærket A++, hvilket er ensbetydende med et lavt energiforbrug. Når man udvælger energimærker, vurderes der på en skala fra G til A. Her er det A, som er den mest energibesparende løsning. A er yderligere opdelt i A+, A++ og A+++, hvor A+++ naturligvis er den mest energibesparende. Det betyder altså, at Viessmann Vitocal 300-G BW varmepumpe med et energimærke på A++, er enormt godt sat i forhold til dit energiforbrug. Der bliver derfor ikke brugt meget strøm i forbindelse med opvarmningen af hjemmet, hvilket uden tvivl vil kunne ses på elregningen. Varmepumpen er derfor ikke kun en fordel, fordi den er miljøvenlig men også fordi, der er en del penge at spare på energiregningen.

Effektiv og støjsvag drift

Viessmann Vitocal 300-G BW varmepumpe sikrer dig både en høj ydelse og et lavt støjniveau. Støjniveauet på varmepumpen er især lavt, fordi den indeholder en dobbelt lyddæmper med en vibrationsdæmpning, som virker mod mekanisk vibration og en kabinetdæmpning, som virker mod luftbåren støj. Man får derfor en varmepumpe, som ikke kommer til at genere sine omgivelser med støj og larm. Den lave støjdrift, gør det derfor meget nemmere at have en varmepumpe. Det er ikke kun en selv, som slipper for at blive forstyrret af støjen men også ens naboer. Det er derfor en stor fordel med en varmepumpe, der har et lavt støjniveau. Derudover, er man også garanteret høj effektivitet med kompressoren, da den har et COP til 5,0 og fremløbstemperaturer på op til 65 grader celsius. Der er også et overvågningssystem (RCD) som hele tiden overvåger kølekredsen og sammen med en elektronisk ekspansionsventil sikrer, at effektiviteten af driften altid er på sit højeste. Man kan derfor være sikker på, at varmepumpen fungerer til højeste niveau, når man skal have hjemmet opvarmet.

Let betjening af Viessmann Vitocal 300-G BW varmepumpe med app

Hvis man ikke har haft en varmepumpe tidligere, kan man være bekymret for, hvorvidt den er svær at styre og betjene. Det er dog ikke noget problem med Viessmann Vitocal 300-G BW varmepumpe, da man kan styre den ved hjælp af en app på sin telefon. Med ViCare app er der mange nye muligheder inden for varmestyringen, som gør det en hel del nemmere at bruge sin varmepumpe. I systemet dannes der en fælles platform, som både kan tilgås af brugeren og servicefirmaet, så man let kan holde øje med sin varmepumpe. Det giver altså en mulighed for at overvåge anlægget, så man ikke risikerer, at der opstår drift problemer eller andre uregelmæssigheder, som man ikke opdager i tide. På den måde kan man nå at komme problemerne i forkøbet, før det eventuelt udvikler sig til driftstop. Man behøves heller ikke være hjemme for at sikre sig, at alt er i bedste velgående, da man har appen med sig på sin telefon. Der behøves derfor ikke være nogen bekymring for, om det er besværligt at betjene og styre sin Viessmann Vitocal 300-G BW varmepumpe. Det er en god løsning for både at styre sin varmepumpe og holde øje med den.

Bedøm denne post!
[Total: 1 Gns.: 5]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment