Kom kulden om vinteren eller hedebølgen om sommeren til livs med vandvarmepumpen Viessmann Vitocal 222-S AWBT-E-AC

Dette er en varmepumpe luft til vand og i dette indlæg vil vi gennemgå denne varmepumpes fordele i godt som muligt. Du kan derfor få meget gavn af at hoppe til næste overskrift, hvis du kender informationen. 

Type: Luft til vand varmepumpe

Mærke: Viessmann

Model: Vitocal 222-S AWBT-E-AC

Viessmann Vitocal 222 S
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #8

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
4,78

Støjniveau:
56 dB

Vitocal 222-S AWBT-E-AC split luft-/vand varmepumpe fra Viessmann er en varmepumpe, som passer perfekt til nybyggeri med en moderne integreret varmtvandsbeholder. En varmepumpe bringer mange fordele frem for opvarmning af hjemmet med enten naturgas eller olie.

Det er et langt bedre alternativ til opvarmning af boligen, hvis man gerne vil passe på miljøet. Derudover, kan man også spare penge ved at anvende en varmepumpe, fordi den ikke bruger meget energi. Det er altså en miljøvenlig løsning, som kan sikre dig en god opvarmning af hjemmet uden, at det medfører en dyr og ubehagelig elregning.

En varmepumpe er derfor billig at bruge til opvarmning i sammenligning med elvarme. Der er altså flere fordele ved at få installeret Vitocal 222-S AWBT-E-AC varmepumpe ved dit hjem.

Sådan fungerer Vitocal 222-S AWBT-E-AC varmepumpe

Vitocal 222-S AWBT-E-AC split luft-/vand varmepumpe fungerer således, at den udnytter den energi, der findes i luften. Ventilatoren i varmepumpen trækker aktivt energien ud af luften, hvorefter det videresendes til en varmeveksler.

Inde i varmeveksleren findes der et kølemiddel, som opvarmes let ved lave temperaturer og dernæst ændrer tilstand i form af damp. Dampen ledes videre til kompressoren, som komprimerer dampen og hæver temperaturen til det ønskede niveau.

Til sidst ledes dampen videre ind til en kondensator, som er installeret inden for i hjemmet. Her afgiver den varme damp sin varmeenergi til varmesystemet, så man kan få opvarmet boligen.

Få en varmepumpe som ikke fylder

Vitocal 222-S AWBT-E-AC er en split luft-/vand varmepumpe, hvilket er en optimal løsning, hvis man vil have en luft-/vand varmepumpe.

Når man vælger en luft-/vand varmepumpe, så spiller både støj og plads nemlig en stor rolle, og her er Vitocal 222-S AWBT-E-AC split luft-/vand varmepumpe en ideel løsning, da den opfylder de givne krav samtidig med, at den udnytter energien helt optimalt.

Varmepumpen består af både en udedel og en indedel. Det er kun udedelen, som indeholder komponenter, der kan være med til at skabe en smule støj. Dette kan for eksempel være kompressoren, blæseren eller fordamperen.

Det er derfor optimalt i forhold til støjniveauet, at det kun er en faktor på udedelen af varmepumpen. Indedelen er til gengæld lille og kompakt, så man let kan installere den et sted i hjemmet, hvor den ikke ses.

Der kan for eksempel sagtens findes plads inde i ens teknikskab, hvor man kan gemme den lidt væk. Den gode energiklasse gør denne skabsplads rigtig attraktiv.

Få en lydløs varmepumpe

Man kan let frygte, at en varmepumpe kommer til at larme, men det er ikke en bekymring, man behøves have med Vitocal 222-S AWBT-E-AC varmepumpe fra Viessmann. Her får man en varmepumpe, som har et enormt lavt støjniveau på grund af Advanced Acoustic Design, der sikrer, at man hverken selv bliver forstyrret eller, at man forstyrrer sine naboer.

Varmepumpen kan nå helt ned på et lydniveau i natdrift på 35 dB(A) i 3 meters afstand. Den opfylder dermed også de lovmæssige krav om, hvor højt et støjniveau, man må have i sit udeområde i forhold til naboerne, så man ikke forstyrrer dem.

Det er altså en stor fordel med en varmepumpe, som har et så lavt lydniveau, at den på ingen måde generer sine omgivelser.

Få et fjernstyret system til Vitocal 222-S AWBT-E-AC varmepumpe

Når man skal bruge Vitocal 222-S AWBT-E-AC varmepumpe, så skal man selvfølgelig kunne regulere på varmen i hjemmet. Det kan ved nogle varmepumper være en bøvlet proces, hvilket til gengæld ikke er tilfældet ved Vitocal 222-S AWBT-E-AC varmepumpe.

Her kan man nemlig styre sin varmepumpe med et fjernstyret system gennem Vitotronic 2000 reguleringen. Varmepumpen kan fjernstyres over tilkøbsmodulet Vitoconnect eller den gratis app ViCare. Med appen kan man let få adgang til sin varmepumpe lige meget, hvor man befinder sig.

Udover at kunne regulere varmen, så kan man også holde øje med driften og dermed sikre, at alt kører som det skal. Det er derfor en god måde at komme eventuelle problemer i forkøbet, så man ikke risikerer, at der opstår driftstop.

Bedøm denne post!
[Total: 13 Gns.: 3.5]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment