Vil du gerne have et behageligt indeklima om vinteren eller sommeren? Så kan du ved at installere luft til luft varmepumpen HAIER Nebula Green 35 få et behageligt indeklima året rundt. 

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: HAIER

Model: Nebula Green 35

HAIER Nebula Green
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #8

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
4,60/7,80

Testet ned til:
-24 °C

Overvejer du en varmepumpe, giver varmepumpeproducenten HAIER, dig gode muligheder. Du kan vælge modellen Nebula Green 35, som leverer komfort og effektivitet i høj klasse. Komforten oplever du i det kombinationssystem, der gør, at varmepumpen afgiver den optimale luft til det rum, du vælger at opsætte en varmepumpe i. 

Den høje effektivitet leverer HAIER-varmepumper gennem teknologi. Med en rivende teknologisk udvikling kan det være svært at forstå, hvordan en varmepumpe kan være med på den bølge, men med en Nebula Green 35-varmepumpe får du den nyeste teknologi inden for netop det område. 

‘Den teknologiske effektivitet i modellen rammer også din uundværlige mobil. Hvis du henter HAIER’s app bliver du koblet på din varmepumpe via din mobil. Det får den teknologiske effektivitet i modellen til at tage endnu et skridt op ad stigen mod den høje effektivitet, du kan opleve. 

Du har altså mulighed for at slappe af med en god bog i sofaen, mens du kan justere på din varmepumpes funktioner.
Den høje komfort og en effektiv fordeling af luften i rummet, giver den rette temperatur, uanset om dit rum skal afkøles eller opvarmes.

Ren luft i dit hjem

Den teknologiske effektivitet er ikke den eneste funktion, som Nebula Green 35-varmepumpen fra HAIER, besidder. En anden funktion, der kendetegner modellen, er et 3M filtersystem.
Systemet giver dig:

  • Sundhedsmæssige fordele
  • Fanger mikropartikler
  • Ren luft

3M filtersystem er et rensefilter, der giver dig sundhedsmæssige fordele, idet luften i dit hjem ikke er skadeligt for dit helbred. Luften bliver renset i systemet, hvilket giver en renere og mere behagelig luft at indånde.

Også synlige og usynlige bakteriekilder får en tur i systemet. Filtersystemet i Nebula Green 35-varmepumpen anvender elektrostatisk teknologi, når bakteriekilder i form af mikropartikler flyver rundt i rummet. Varmepumpen fra HAIER opfanger de små partikler ved hjælp af 3M filteret, hvor mikropartiklerne bliver sorteret fra, så luften kommer rent ud igen. 

Bakteriekilderne kan være alt fra din søde hunds små hundehår, der helt naturligt vil være i luften i rummet. En anden partikel, der ikke kan ses med det blotte øje, men du kan finde den i alle rum, er husstøvmider. Hvis du godt kan lide blomster, kan der være blomsterpollen i rummet, og hvis du røger indendørs, hænger tobaksrøgen også i luften. Både husstøvmider, blomsterpollen og tobaksrøgen er blandt nogle af de bakteriekilder, som din Nebula Green 35-varmepumpe kan sortere fra.

Filtersystemet giver dig derfor mulighed for, at dit hjem indeholder ren luft, som giver en behagelig fornemmelse at opholde sig i.

Andre funktioner til din fordel

Det er ikke kun den nyeste teknologi og 3M filtersystemet, der vender pegefingeren opad, når du overvejer Nebula Green 35-varmepumpe fra HAIER. Modellen har også andre funktioner, som er til din fordel.

  • Lavt lydniveau
  • Høj energiklasse
  • 10 graders varmefunktion
  • Intet eftersyn

Er Nebula Green 35 blandt dine overvejelser, så hav også i mente, i hvilket rum du placerer din indedel af varmepumpen. Du kan nemlig ikke undgå, at modellen afgiver lyd, når den er i brug, men fordelen for dig med modellen fra HAIER er, at lydniveauet er lavt. Omkring 20 dB ligger lydniveauet på, hvilket er så lavt, at du knapt nok bemærker varmepumpen.

Udover et lavt lydniveau, finder du også Nebula Green 35-modellen på et godt energiklasseniveau. Niveauet ligger på A++, og giver dig en høj energieffektivitet. Den høje placering i energiniveauet giver også et praj om, hvordan dit energiforbrug i brugsfasen bliver påvirket.

Desuden indeholder varmepumpen også en funktion, som kan gøre det nemmere for dig, hvis du ejer et sommerhus eller lignende, der kræver en vis temperatur året rundt. Funktionen på Nebula Green 35-modellen hedder 10 graders funktion, idet funktionen sørger for at holde de 10 grader, således dit sommerhus ikke oplever fugt eller andre gener.

En anden funktion til din fordel er, at varmepumpen indeholder mindre end 1 kg kølemiddel, og et lovpligtigt eftersyn en gang om året er ikke en nødvendighed.

Bedøm denne post!
[Total: 2 Gns.: 4.5]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment