Er du træt af at rende rundt og fryse om vinteren eller svede om sommeren i dit eget hjem? Så kan du komme problemet til livs med den miljøvenlige luft til luft varmepumpe Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: Mitsubishi Electric

Model: MSZ-FH25VE-E1

Mitsubishi MSZ LN
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #5

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
4,9

Støjniveau:
60 dB

Med Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 får du en luft til luft varmepumpe, som effektivt kan skabe et bedre indeklima i din bolig. Opvarmning af hjemmet er essentielt for indeklimaet, og her er Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 varmepumpe en god løsning, hvis man gerne vil spare nogle penge og hjælpe miljøet, mens man gør det. 

Varmeløsninger kan ende med at blive enormt dyre i drift, men det er ikke tilfældet her, hvor du kan spare penge på både din elregning og varmeregning. Varmepumpen bruger alle de gratis og miljøvenlige varmekilder, som findes i luften, hvilket, medvirker til en billig varmeregning. 

Derudover, bruger den ikke meget energi til at producere og transportere varmen ind i hjemmet, hvilket betyder, at du også får en billigere elregning. Det er altså en både miljøvenlig og sparsomlig løsning, når du skal have dit hjem opvarmet.

En billig varmeløsning til hjemmet

Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 luft til luft varmepumpe er en særdeles billig løsning, når du skal have opvarmet dit hjem, i forhold til mange andre opvarmningsmuligheder. Man kan spare penge på både sin varmeregning og sin elregning, hvilket betyder, at man i længden kan spare en hel del blot ved at skifte over til en varmepumpe. 

Varmeregningen bliver lavere, fordi der kun udnyttes gratis varmekilder, som kan findes naturligt i luften. Det betyder selvfølgelig, at man ikke skal bruge en masse penge for at hente varmen hjem andre steder. Der skal selvfølgelig bruges noget energi, når varmens skal transporteres ind i hjemmet, men her er varmepumpen også en langt bedre løsning end andre. 

Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 luft til luft varmepumpe, bruger nemlig meget lidt energi, når den skal producere og transportere varmen ind i din bolig. Varmepumpen har en energimærkning på A++, hvilket betyder, at den har et meget lavt energiforbrug. Produkter kan have energimærker, som varierer på en skala fra G til A, hvor A er den bedste løsning, hvis man ønsker et lavt energiforbrug. 

A er herefter opdelt i A+, A++ og A+++. Her indikerer plusserne, hvor lavt energiforbruget er; jo flere plusser jo bedre. Et energimærke på A++, er derfor noget af det bedste, man kan få, hvis man skal have en varmeløsning, som ikke trækker meget strøm. 

SCOP- værdien har også en stor betydning for, hvor meget strøm der bruges. Den viser nemlig, hvor meget varme der produceres i forhold til strømforbruget på en gennemsnitligt årlig basis. Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 varmepumpe har en SCOP-værdi på 4,9, hvilket ligger i den høje ende sammenlignet med andre varmepumper

Det betyder, at denne varmepumpe kan producere 4,9 kWh varme til dit hjem, hver gang den bruger 1 kWh strøm. Man kan altså få rigtig meget varme i forhold til mængden af strøm brugt på det. Der er altså ingen tvivl om, at Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 luft til luft varmepumpe, kan være med til at give dig en billig varmeregning og elregning.

Få et tilskud når du skifter til Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 varmepumpe

Når du skifter til Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 luft til luft varmepumpe, kan du få et tilskud oven i alle de penge, du allerede sparer, blot ved at skifte. Man kan få et energisparetilskud, hvis man udskifter sin nuværende varmeløsning til en, som bruger mindre energi. 

Bruger du derfor olie eller gas i dag, kan du i mange tilfælde få et tilskud, hvis du skifter over til en varmepumpe, som har et lavere energiforbrug. Det kan variere meget, hvor meget man egentlig kan få i tilskud. Det afhænger i bund og grund om, hvor meget energi, man kan spare ved at skifte. 

Har man for eksempel en meget gammel olietank stående, er der mulighed for at få et tilskud helt op til 10.000 kroner, hvis man skifter den ud med Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE-E1 luft til luft varmepumpe. Man skal blot søge om tilskuddet, hvor der så bliver vurderet, hvor meget man egentlig kan få for at skifte. 

Det er altså en super god mulighed for at få lidt ekstra penge ud af at skifte til en mere miljøvenlig løsning. Det er allerede en fordel i sig selv, at man får en varmeløsning, som er bedre for miljøet, så tilskuddet er blot en bonus oveni. Man kan derfor have god samvittighed, når man opvarmer hjemmet, samtidig med at man får penge ud af det i form af tilskud og besparelser.

Bedøm denne post!
[Total: 3 Gns.: 4.3]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment