Fryser du om vinteren og sveder du ligeledes om sommeren? Så kan du komme problemet til livs med luft til luft varmepumpen Panasonic HZ9RKE. Varmepumpen er Panasonics flagskibsmodel og yder både et glimrende energibesparende arbejde og et lavt støjniveau. 

Test resultat: 
Placeret #3

Energimærke: 
A+++

SCOP Værdi: 
5,3

Testet ned til:
-30 °C

Hvis du leder efter en både energibesparende og dermed reducering af den tårnhøje varmeregning og mere diskret opvarmningssystem til din bolig, er et luftvarmepumpeanlæg lige noget for dig. Den skaber et komfortabelt klima indendørs og en god temperatur, så dit hjem oser af velvære, og der rigtig er plads til afslapning. For med Panasonic HZ9RKE skal du heller ikke generes af støjen fra en pumpende radiator eller et hvæsende klimaanlæg. Panasonic HZ9RKE er nemlig helt up to date med et meget lavt lydniveau på kun 18dB(A).

Panasonic HZ9RKE er en del af Flagship-serien, som er meget populær i de nordiske lande, eftersom Panasonic tester deres varmepumpers ydeevne helt ned til -35o C, hvilket er optimalt til de kolde vintre i Danmark, der dog stadig ikke er så kolde, at du behøver at bekymre dig om, om pumpen nu kan klare det. For Panasonic HZ9RKE er en meget pålidelig og kraftfuld varmepumpe luft til luft, og kan spare for en god sjat på varmeregningen, da den også har en teknologi til lagring af varmeenergien.

Mindre spildvarme med Panasonic AZ9RKE

Lagringsteknologien gør, at der er ikke så stor en del spildvarme til overs, men en udnyttelse af det til at fortsætte opvarmning af pumpen – selv når varmepumpeanlægget er i sin cyklus for afrimning. Det vil altså sige at varmen genanvendes i stedet for at forsvinde ud i luften. Og ved at genanvende varmen fra kompressoren til den udendørs del af varmepumpen giver Panasonic HZ9RKE en jævn og rar temperatur alle sæsoner og i næsten alt slags dansk vejr.

Spar energi med Panasonic AZ9RKE

Panasonic HZ9RKE bygger på systemet Econavi, der består af censorer, som måler og registrerer sollys, udendørs temperatur, indendørs temperatur, antal mennesker i rummet, deres placering og om de er bevægelser eller ikke. For den på måde tilpasser den temperaturen i rummet til forholdene og sørger for, at der ikke opvarmes på unødvendige tidspunkter, men kun når der er behov for det. Altså kan du her også spare en hel del energi og dermed økonomisk på udledningen af varme ved ikke selv at skulle tage højde for, hvornår der skal tændes for Panasonic AZ9RKE for at opvarme rummet til den rette temperatur.

Og derudover har Panasonic et samarbejde med Verisure, så du kan sikre dig, at varmepumpen fungerer i overensstemmelse med dine andre miljø- og energibesparende installationer i boligen Du kan også kommunikere med Panasonic AZ9RKE via SMS til mail til en app. Det er ikke engang nødvendigt med internetadgang. Derved kan du slukke for Panasonic AZ9RKE, hvis du tager en impulstur til sommerhuset og samtidig tænde for opvarmningen eller nedkølingen af sommerhuset.

Få et bedre indeklima med Panasonic AZ9RKE

Som en anden spændende funktion er Panasonic AZ9RKE også udstyret med et system til at rense luften i et rum. Det gør at indeklimaet i din bolig bliver optimalt, og det kan hjælpe mod hovedpine eller træthed, hvis luften er frisk og ren.

Luftrensningssystemet renser luften for små partikler, og giver et sundt indendørs miljø for din familie at opholde sig i. Den renser luften for ting som pollen, bakterier, vira og støv. Den kan også forebygge mod mug i boligen, hvilket forlænger levetiden.

Panasonic AZ9RKE er velegnet til alle typer boliger

Panasonic AZ9RKE er med sit diskrete og sikre design meget passende til stort set alle typer boliger og indretninger, da den ikke tiltrækker sig opmærksomhed, men blot indgår i omgivelserne. Samtidig gør det lave lydniveau, at der ikke er fokus på Panasonic AZ9RKE, men at den blot bidrager til at gøre omgivelserne behagelige, så du bare kan slappe af og fokusere på din familie.

Den kan monteres stort set alle steder, og er faktisk nemt at gøre selv. Den skal blot sættes op på væggen udendørs og indendørs, men der skal dog en professionel køletekniker for at tilkoble de 2 enheder til hinanden og få gang i opvarmningen.

Panasonic AZ9RKE er en effektiv og fordelagtig luftvarmepumpe til det danske hjem.

Bedøm denne post!
[Total: 1 Gns.: 5]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment