Er du træt af at være frossen om vinteren eller svedig om sommeren? Så kan du komme problemet til livs med denne lydløse og smarte luft til luft varmepumpe; Mitsubishi MSZ-LN Hero.

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: Mitsubishi

Model: MSZ-LN Hero

Mitsubishi MSZ LN
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Ikke med i testen

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
4,6

Støjniveau:
19 dB

Mitsubishi MSZ-LN Hero luft til luft varmepumpe kan være med til at skabe et bedre indeklima i dit hjem og give dig en miljøvenlig opvarmning af boligen. Det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil hjælpe miljøet og spare lidt penge samtidig. 

Varmepumpen udnytter de gratis og miljøvenlige varmekilder, som solen tilfører til luften, hvilket betyder, at den varme du får i hjemmet både er billig og god for miljøet. Desuden er det ikke kun varmeregningen og miljøet, som du gør en tjeneste med en varmepumpe, men derimod også din elregning. 

Varmepumpen kan ikke undgå at skulle bruge en smule strøm for at transportere varmen ind til dit hjem, men det er i minimal grad sammenlignet med andre opvarmningsløsninger. Du kan derfor også regne med at spare en del penge på den front. Der er altså mange fordele ved at få sig en Mitsubishi MSZ-LN Hero luft til luft varmepumpe.

Et let og lydløst system

Med Mitsubishi MSZ-LN Hero luft til luft varmepumpe, kan man let styre den fra sin mobil. Varmepumpen er nemlig udstyret med WiFi, hvilket gør det enormt let at styre den og holde øje med den. Man kan derfor altid justere på varmen og sikre sig, at alt er i orden med varmepumpens drift fra sin mobil. 

Det er en super smart måde at kontrollere og styre sin varmepumpe uden, at man skal igennem en masse bøvl bare for at justere temperaturen i hjemmet. Udover det, så har varmepumpen også et enormt lavt lydniveau. Mange varmepumper kan være støjende og derfor ende med at genere sine omgivelser, hvilket er et stort problem. Det er ikke tilfældet med Mitsubishi MSZ-LN Hero. 

Her ligger støjniveauet helt nede på 19 dB, hvilket er særdeles lavt for en varmepumpe. Det betyder, at man får sig en varmepumpe, som er næsten lydløs. 

Med et så lavt støjniveau, kan man derfor være helt sikker på, at man får en varmepumpe, som ikke kommer til at forstyrre hverken naboerne eller en selv. Man kan derfor få de mange fordele, som følger med en varmepumpe, uden at man skal bekymre sig om, at den støjer og er til gene for sine omgivelser.

Spar penge på elregningen

Mitsubishi MSZ-LN Hero luft til luft varmepumpe bruger enormt lidt energi for at transportere varme ind i dit hjem. Det betyder også, at du kan spare en hel del penge på din energiregning med denne varmepumpe. 

Den har et meget lavere elforbrug end mange andre opvarmningsløsninger, såsom elvarme for eksempel, hvilket betyder, at din elregning kan falde en del, når du skifter over til Mitsubishi MSZ-LN Hero varmepumpe. Man kan blandt andet se dens lave elforbrug ved at kigge på dens energimærke og SCOP-værdi. 

Mitsubishi MSZ-LN Hero varmepumpe har et energimærke på A++, hvilket er noget af det bedste, man kan få, hvis man vil have et lavt elforbrug. Energimærker ligger på en skala mellem A og G, hvor produkter med energimærket A har det laveste elforbrug. Desuden er A opdelt i A+, A++ og A+++. 

Her er det de ekstra plusser, som indikerer et lavere elforbrug. Med et energimærke på A++, har Mitsubishi MSZ-LN Hero altså et særdeles lavt elforbrug, hvilket betyder, at den ikke bruger meget strøm, når den skal transportere varmen ind i din bolig. Udover energimærket, så har SCOP værdien også en stor betydning, hvis man skal spare lidt på strømmen. 

SCOP-værdien viser, hvor meget varme der bliver produceret i forhold til forbruget af strøm. Værdien viser det gennemsnitlige resultat i løbet af året, så man kan få en idé om, hvor meget varme man egentlig kan få i forhold til elforbruget. Mitsubishi MSZ-LN Hero luft til luft varmepumpe har en SCOP-værdi på 4,6. 

Det betyder konkret at hver gang, der produceres 4,6 kWh varme, så bruges der 1 kWh strøm. Det betyder også, at jo højere en SCOP-værdi varmepumpen har, jo mere varme kan du få per 1 kWh strøm. 

En SCOP-værdi på 4,6 er meget høj og viser derfor, at Mitsubishi MSZ-LN Hero varmepumpe er et godt valg, hvis man gerne vil have mest mulig varme ud af sine penge. Du få altså en varmepumpe, som bruger meget lidt el til produktionen og transporten af din varme, hvilket resulterer i, at du får en billig elregning.  

Bedøm denne post!
[Total: 4 Gns.: 3.8]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment