Vil du gerne undgå kolde vinternætter eller brandvarme sommerdage i boligen, sommerhuset eller kolonihavehuset? Med en Toshiba Super Flexi Inverter 25 kan du helt selv bestemme indeklimaet uden de store varmeregninger. 

Type: Luft til luft varmepumpe

Mærke: Toshiba

Model: Super Flexi Inverter 25

Toshiba Super Flexi Inverter
Original billede af varmepumpen følger

 Test resultat:
Placeret #4

Energiklasse:
A+++

Scop Værdi:
5,1

Testet ned til:
-25 °C

Toshiba Super Flexi Inverter 25 er en kvalitetsvarmepumpe, der er super effektiv og meget nyttig til kolde klimaer. Toshiba Super Flexi Inverter 25 fungerer med en optimal og fabriksgaranteret ydeevne i helt ned til -25o C kulde, hvilket er mere end nok til at klare den typiske danske vinter. Den er ideel til store sommerhuse, og fungerer også i normale huse. Den har en SCOP-værdi på 5,1, som er det højeste i Toshibas serie af varmepumper. producerer 6,5 kW varme har en energiklasse A+++, hvilket er meget effektivt for en varmepumpe!

Den giver en god opvarmning af et areal på op til 60 m2, hvis isoleringen er i orden. Afhængig af isoleringens stand kan Toshiba Super Flexi Inverter 25 opvarme et endnu større rumareal, hvorfor det er attraktivt at sørge for så god isolering som muligt, da det kan spare dig for store udgifter på varmeregningen.

Du kan derudover indstille den til at afgive en konstant temperatur på 10o C, hvilket er anbefalet for at vedligeholde holde huse og sommerhuse bedst, og mindske risikoen for skader som mug eller skimmelsvamp.

Indånd ren og sund luft i hjemmet med Toshiba Super Flexi Inverter 25

Toshiba Super Flexi Inverter 25 har et indbygget Plasma-filter, der renser luften for mikropartikler og forbedrer luftkvaliteten og dermed indeklimaet i dit hjem eller sommerhus. Bakterier og vira samt mulige årsager til allergi såsom pollen og støv fjernes, så du kan ånde frit og uden bekymring for påvirkning af luftens skidt og møg.

Indeklimaet forbedres også betydeligt med en Toshiba Super Flexi Inverter 25, fordi den ventilerer den opvarmede luft ud i rummet og derved giver en cirkulation af luften, så den ikke bliver tung og kan give hovedpine eller føre til træthed, men du føler dig hele tiden frisk.

Toshiba varmepumper anbefales endda af det norske Astma- og Allergiforbund af den grund, hvorfor det klart er værd at overveje, hvis du eller et familiemedlem har tendens til allergi.

Toshiba Super Flexi Inverter 25s filter kan samtidig ses som en forebyggelse mod skader huset som mug eller skimmelsvamp, der har dårlige levevilkår i ren og varm luft. Dette plasmafilter er nemt at holde ved lige eftersom det er selvrensende, og kan holde i meget lang tid, og behøver derfor ikke at blive udskiftet lige foreløbigt.

Spar miljøet med en varmepumpe

En varmepumpe er et godt alternativ til de miljøbelastende opvarmningskilder, der baseres på olie, kul eller gas som er fossile brændstoffer. Brændstofferne afbrændes for at frigive energi eller varme, hvilket løslader en masse skadelige biprodukter for vores klode.

En varmepumpe udnytter derimod eksisterende energikilder som i dette tilfælde er luftens temperaturer til at opvarme din bolig Toshiba Super Flexi Inverter 25 bygger altså på vedvarende energiressourcer, hvilket sparer miljøet en hel.

Spar på varmeregningen med en Toshiba varmepumpe

Du kan derudover se frem til en store besparelse når det kommer til varmeregningen, hvis du investerer i en varmepumpe fra Toshiba. Der vil især være en tydelig forskel, hvis din bolig før har været opvarmet via elektricitet, men også sammenlignet med andre opvarmningskilder af husstande.

Selvom det først kan virke som en stor udgift, går der ikke længe før Toshiba Super Flexi Inverter 25 har indtjent sin egen købspris, hvorfor du kan se det som en investering, der giver afkast i det lange løb. For så har du lige pludselig et økonomisk frirum til noget helt andet og sjovere end opvarmning af huset.

Toshiba Super Flexi Inverter 25 er tilmed meget støjsvag og diskret og tiltrækker sig ikke synlig opmærksomhed, da den har et lydniveau på kun 20 dB(A), der er et af markedets laveste. Designet er stilrent, hvorfor den passer ind i enhver indretning uden at virke klodset eller voldsom.

Alt i alt er Toshiba Super Flexi Inverter 25 en effektiv og fordelagtig investering til opvarmning af din bolig, der samtidig giver et godt indemiljø og økonomisk besparelse på den lange bane.

Bedøm denne post!
[Total: 1 Gns.: 5]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment