Er du træt af det larmende oliefyr eller en anden form for varmekilde som larmer når den er i brug? Så kan du komme problemet til livs med den lydsvage og miljøvenlige varmepumpe Klimadan Combi 310 SB+. 

I denne artikel kan du læse mere omkring hvorfor du kan overveje en Klimadan varmepumpe.

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: Klimadan

Model: Combi 310 SB+

Klimadan Combi 310 SB+
Klimadan varmepumpe - Combi 310 SB+

Test resultat:
Placeret #6

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
3,90/5,23

Støjniveau:
49 dB

Hvorfor Klimadan Combi 310 SB+?

Combi 310 SB+ varmepumpe fra Klimadan er en miljøvenlig løsning til at opvarme dit hjem. Med varmepumpen fra Klimadan, kan du være sikker på, at dit hjem udelukkende bliver opvarmet ved brug af ressourcevenlige kilder. 

Det er et langt bedre alternativ end, hvis du har en gammel olietank stående, som udleder meget mere CO2 end en varmepumpe. Udover at hjælpe miljøet, så er Klimadan Combi 310 SB+ også en varmeløsning, som kan spare dig en del penge på varmeregningen. 

Denne Klimadan varmepumpe udnytter de gratis varmekilder, som solens stråler tilfører luften og jorden, hvilket betyder, at du ikke skal betale det store for din varme. Energiregningen kan også blive en del billigere end, hvis du for eksempel har elvarme, da varmepumpen kun bruger meget lidt strøm til at opvarme hjemmet. 

Det er altså en oplagt mulighed at få installeret Combi 310 SB+ varmepumpe, hvis du vil have en billig varmeløsning, som er miljøvenlig.

Billigere elregning med en Klimadan varmepumpe

Selvom Klimadan Combi 310 SB+ varmepumpe skal bruge noget energi til at føre varme ind i boligen, så er det langt mindre end, hvis man for eksempel bruger elvarme. Det er meget lidt energi, som skal bruges, og desuden har varmepumpen også et godt energimærke. 

Combi 310 SB+ varmepumpe har en energimærkning på A++, hvilket betyder, at den har et meget lavt strømforbrug. Energimærker ligger på en skala mellem G og A, hvor A er den bedste løsning, hvis man vil spare mest muligt på energien. 

Man kan få energimærkerne A+, A++ og A+++, hvor A+++ har det laveste elforbrug. Med et energimærke på A++, kan man derfor være sikker på, at man har en af de bedste løsninger, hvis man gerne vil spare lidt på energiforbruget. 

Derudover, så har Klimadan Combi 310 SB+ varmepumpe også en SCOP-værdi, som ligger på 3,90/5,23. Har man en SCOP-værdi på for eksempel 5,23, så betyder det, at der kan produceres 5,23 kWh varme, når der bruges 1 kWh strøm. Combi 310 SB+ varmepumpes høje SCOP-værdi er derfor også en positiv faktor, hvis man gerne vil have en billig elregning.

En god støjsvag varmepumpe

I modsætning til mange andre varmepumper, så har Combi 310 SB+ et meget lavt støjniveau. De fleste, som overvejer at købe en varmepumper, bekymrer sig om støjniveauet. 

Man vil helst ikke forstyrre naboerne, og derfor er det vigtigt, at man kan få en varmepumpe, som har et lavt lydniveau, der ikke forstyrrer omgivelserne. 

Combi 310 SB+ varmepumpe har et støjniveau på kun 49 dB, hvilket betyder, at den ikke kommer til at genere hverken jer eller jeres naboer. Det er et særdeles lavt lydniveau for en varmepumpe, og man skal derfor ikke bekymre sig om at støje omkring naboerne.

Slip for bøvlet med vedligeholdelse

En af de mange positive ting ved Combi 310 SB+ varmepumpe er, at den ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Når man bruger en varmepumpe til at opvarme hjemmet, slipper man stort set for al vedligeholdelse. 

Når den først er installeret og klar til brug, så kører den egentlig af sig selv, og så skal man kun sørge for, at man får den ønskede temperatur i hjemmet. Den passer altså bare sig selv, og kræver derfor ikke noget særligt eftersyn fra dig. 

Den eneste vedligeholdelse, man bør overveje, når man har en varmepumpe, er at få en professionel ud og lave et tjek op en gang i året. På den måde kan man være sikker på, at alt er, som det skal være, så man ikke skal bekymre sig om, at der opstår driftstop. 

Klimadan Combi 310 SB+ varmepumpe er altså en nem og effektiv løsning, når man skal have opvarmet sit hjem. Man kan få et opvarmet hjem uden problemer og ekstra arbejde, samtidig med at man spare en hel del penge på energiregningen og gør noget godt for miljøet. Det er altså en oplagt løsning, når man skal opvarme sin bolig.

Bedøm denne post!
[Total: 2 Gns.: 4]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment