Går du og fryser om vinteren eller sveder du om sommeren? Så kan du komme problemet til livs med den miljøvenlige jordvarmepumpe Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13.

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: Thermia

Model: Diplomat Duo Optimum G3 13

Thermia Diplomat
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #10

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
4,9

Støjniveau:
49 dB

Med Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 får du en varmepumpe, som kan skabe et optimalt indeklima i dit hjem. Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 er en jordvarmepumpe, som takket være unikke tekniske løsninger kan give dig en overlegen årsvirkning. 

Med Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 varmepumpe er det muligt for dig at reducere din varmeudgift helt op til 80 %. Udover en lavere varmeudgift, så kan varmepumpen også spare dig en del el udgifter, da den ikke bruger meget energi, når den skal transportere varmen fra jorden til hjemmet. 

Du kan altså spare penge både på din varmeregning og din elregning. Varmepumpen har dog flere fordele end kun at spare dig penge. Det er også en særdeles miljøvenlig løsning i forhold til andre varmeløsninger. 

Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 varmepumpe udnytter de gratis og ressourcevenlige varmekilder, som solens stråler tilfører til jorden. Du kan derfor have god samvittighed, når du opvarmer dit hjem med Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 varmepumpe.

Ingen støj med Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 varmepumpe

Med Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 varmepumpe bliver du fri fra støj og larm. Ofte bekymrer folk sig om, at deres varmepumpe larmer og forstyrrer naboerne eller dem selv. Det er også tilfældet med mange varmepumper, men ikke med Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 varmepumpe. 

Den har et meget lavt støjniveau, hvilket gør den til en optimal komponent at have stående derhjemme. Dens støjniveau ligger helt nede på kun 47 dB(A), hvilket betyder, at den ikke er højere i lydniveau end et moderne køleskab. Man kan derfor være helt sikker på, at den ikke er til chikane for sine omgivelser. 

Man får altså sit hjem opvarmet på optimal vis uden at risikere selv at blive forstyrret eller at forstyrre naboerne. Det er derfor en optimal løsning, hvis du gerne vil have de mange fordele ved en varmepumpe, men ikke ønsker støj og larm, der kan risikere at være til gene for dig selv eller dine naboer.

En varmepumpe som sikrer dig en billig elregning

Det kan godt blive dyrt at opvarme sin bolig, og det gælder både i forhold til energiregningen og varmeregningen. Det er aldrig helt gratis at opvarme sit hjem, men med Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 varmepumpe kan det blive en hel del billigere. Når varmepumpen udnytter de varmekilder, som findes naturligt i jorden, så betyder det også, at du ikke skal betale særlig meget for opvarmningen af dit hjem på varmeregningen. 

Man kan dog også regne med at spare en del på sin elregning. Der skal naturligvis bruges en smule strøm til at transportere varmen ind i boligen, men det er minimalt i sammenligning med for eksempel elvarme. Desuden, har Thermia Diplomat Duo Optimum G3 13 varmepumpe et energimærke på A++, hvilket betyder, at den har et meget lavt elforbrug. 

Energimærker varierer på en skala mellem G og A, hvor A indikerer et meget lavt energiforbrug og G indikerer et meget højt energiforbrug. Med et energimærke på A++, kan man derfor være sikker på, at varmepumpen skal bruge meget lidt energi, når den er i drift. A++ er et af de bedste energimærker, et produkt kan have, hvis man ønsker et lavt energiforbrug. 

Udover det gode energimærke, så har varmepumpen også en SCOP-værdi på 4,9, hvilket viser, hvor meget varme der produceres i forhold til forbruget af el. En SCOP-værdi på 4,9 betyder konkret, at der bliver produceret 4,9 kWh varme, hver gang varmepumpen bruger 1 kWh energi. 

Det viser altså, at man får rigtig meget varme i forhold til, hvor meget energi der bruges. Man kan derfor være sikker på at få en varmepumpe, som kan give dig et lavt energiforbrug og derved også en meget billig elregning. Det er derfor en super god løsning, hvis du søger en metode til at opvarme dit hjem, som er billig og miljøvenlig på en og samme tid.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment