Er du træt af at småfryse om vinteren eller svede om sommeren? Det kan du ændre ved at installere luft til luft varmepumpen Mitsubishi MSZ-SF, som er en miljøvenlig varmekildeløsning til dit hjem.

Type: Varmepumpe luft til luft

Mærke: Mitsubishi

Model: MSZ-SF

misubishi msz sf
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Ikke med i testen

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
4,3

Testet ned til:
-20 °C

Mitsubishi MSZ-SF er en luft til luft varmepumpe, som kan give dig en miljøvenlig og sparsommelig løsning, når du gerne vil have din bolig opvarmet. Det er en varmepumpe, som udnytter alle de naturlige varmekilder, der kan findes i luften, hvilket betyder at din varme bliver hentet fra både gratis og miljøvenlige kilder. 

Det er altså en stor fordel, hvis man går en smule op i miljøet og gerne vil gøre sit for at hjælpe. Desuden bliver det ikke dyrere, fordi det er miljøvenligt. Tværtimod, man sparer faktisk penge med denne varmepumpe i forhold til andre varmeløsninger, der findes på markedet. 

Du sparer både penge på din varmeregning, men også på din elregning. Det er altså en opvarmningsløsning, som både kommer til at spare dig en del penge i længden, samtidig med at du kan have god samvittighed, når du varmer huset op, fordi du ved, at der bliver brugt ressourcevenlige kilder.

En varmepumpe tilpasset det danske klima

I modsætning til nogle andre varmepumper, så fungerer Mitsubishi MSZ-SF optimalt helt ned i en temperatur på -20 grader celsius. Den er nemlig tilpasset det danske klima, hvor den skal kunne opvarme din bolig effektivt i de kolde måneder såvel som de varmere sommermåneder. 

Du kan derfor altid forvente at få dit hjem opvarmet uden problemer. Du skal heller ikke bekymre dig om, at de lave temperaturer vil øge energiforbruget hos varmepumpen, da den har et særdeles godt energimærke på A++. Den er altså udviklet, så den kan håndtere de forskellige temperaturer, der opstår hjemme i Danmark.

Få en billigere elregning med Mitsubishi MSZ-SF varmepumpe

Som nævnt, så kan man spare rigtig mange penge på sin elregning med Mitsubishi MSZ-SF varmepumpe i sammenligning med andre opvarmningsløsninger. Dens energimærke på A++ er et af de bedste energimærker et produkt kan have, hvis man går efter det lavest mulige energiforbrug. 

Energimærker varierer sig fra G til A, hvor A er det energimærke, som indikerer det laveste elforbrug, mens G indikerer det højeste. Man skal derfor altid gå efter en energimærkning på A, hvis man gerne vil spare lidt på elregningen. Derudover, så er A også opdelt i yderligere A+, A++ og A+++, hvor plusserne viser, at produktet har et endnu lavere energiforbrug. 

Et energimærke på A++, er derfor en af de bedste løsninger, man kan få, hvis man gerne vil have en varmeløsning, som bruger mindst muligt strøm. Mitsubishi MSZ-SF luft til luft varmepumpe har også en SCOP værdi på 4,3. SCOP værdien viser, hvor meget varme der kan blive produceret, når der bruges 1 kWh energi. 

Den viser det på en gennemsnitlig årlig basis, så man kan få et overordnet overblik over, hvor god varmepumpen er, og hvor meget varme den egentlig kan producere i forhold til elforbruget. En SCOP-værdi på 4,3 betyder, at der produceres 4,3 kWh varme hver gang, der bruges 1 kWh el. Mitsubishi MSZ-SF har altså en meget høj SCOP værdi, hvilket igen viser, at den kan hjælpe til en lavere elregning.

Let betjening

Mitsubishi MSZ-SF luft til luft varmepumpe er særdeles let at betjene, da den har en fjernbetjening, hvorfra man kan styre varmepumpen. Med fjernbetjeningen kan du let styre alle varmepumpens funktioner, så du kan nedkøle hjemmet på varme dage og skrue op for varmen, når de kolde måneder rammer. 

Man kan derfor let regulere varmen i hjemmet, så det opfylder ens behov bedst muligt. Med fjernbetjeningen kan du også programmere varmepumpen, således at den er indstillet efter ugens dage eller timer. Det betyder, at man kan sørge for, at den for eksempel køler i nattetimerne eller, at den er skruet ned for, hvis man ikke selv befinder sig i huset. 

Det er altså en super smart måde at styre sin varmepumpe på, så den hele tiden varmer hjemmet op alt efter, hvilke behov der er. Det er et let styresystem, som er til at forstå, hvad end man er ung eller gammel.

 

Bedøm denne post!
[Total: 3 Gns.: 3.7]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment