Er du også træt af at gå og fryse tæerne af om vinteren eller svede håret af om sommeren? Så kan du komme dit problem til livs med en af vand varmepumperne Vaillant AroTHERM VWL 105/5 og UniTower VWL 128/5 IS.

Type: Luft til vand varmepumpe

Mærke: Vaillant

Modeller: AroTHERM VWL 105/5 & UniTower VWL 128/5 IS

Valliant arotherm
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #5

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
4,63

Testet ned til:
-20 °C

Vaillant AroTHERM VWL 105/5 og UniTOWER VWL 128/5 IS er en kombination af en AroTHERM kølemiddel split varmepumpe og et hydrauliktårn, som har en energiklasse på A++ med en SCOP-værdi på 4,63 ved en temperatur på 35 grader celsius.

Med AroTHERM kølemiddel split varmepumper kan du opvarme hjemmet ved hjælp af den energi, solens stråler tilfører til jorden og luften. Det er er en løsning, som kan gøre din varmeregning billig, da varmepumpen udnytter den gratis energi, som jorden og luften får fra solen.

Solens stråler leverer nemlig helt op til 75% af den energi, som går til varmepumpen og er helt gratis. Udover de prismæssige fordele, der følger med ved en AroTHERM kølemiddel split varmepumpe, så er det også en miljøvenlig løsning.

Varmepumperne udnytter de mange fordele, som følger med ved vedvarende energi, så du både får en billig og miljøvenlig løsning.

Få en varmepumpe med lavt energiforbrug

Kombinationen af AroTHERM VWL 105/5 og UniTOWER VWL 128/5 IS har en energimærkning på A++. Når man vurderer energiforbruget, måler man det ud fra en skala fra G til A.

Her er det A som har det laveste energiforbrug og dermed bruger mindre energi. A er opdelt i yderligere tre kategorier, som viser energiforbruget; A+, A++ og A+++. Her er det A+++, som har det laveste energiforbrug.

Med en energimærkning på A++, ligger varmepumpen derfor i den gode ende, hvor der bruges mindre energi. Dette betyder, at der er lavere omkostninger ved produktet samtidig med, at det er en fordel set i forhold til miljøet.

AroTHERM VWL 105/5 og UniTOWER VWL 128/5 IS har en SCOP-værdi på 4,63 ved en temperatur på 35 grader celsius. Dette betyder, at varmepumpen gennemsnitligt producerer 4,63 kWh varme for hver gang, der bruges 1 kWh el. Man kan derfor forvente at få en hel del varme for den energi, man bruger.

Jo højere SCOP-værdien er des bedre, da dette betyder, at man bruger mindre el for at producere varme i hjemmet. Det er derfor en stor fordel, at varmepumpen har en SCOP-værdi på 4,63.

En lydløs varmepumpe tilpasset til det danske klima

AroTHERM varmepumpen har et lavt lydniveau på kun 60 dB(A), hvilket betyder, at den ikke kommer til at være til gene for sine omgivelser. Den kan blandt andet placeres diskret ved husmuren og op til 25 meter væk fra indedelen af boligen.

Det betyder dog ikke meget, hvor varmepumpen placeres, da dens lave lydniveau betyder, at den ikke kommer til at påvirke omgivelserne. Desuden er AroTHERM kølemiddel split luft til vand varmepumpe designet, så den fungerer perfekt i det skandinaviske klima.

Den er testet efter det skandinaviske klima og kan føre en effektiv drift helt nede ved -20 grader celsius. Dette er muligt, fordi kølerørene er isolerede med et frostfri kølemiddel. Man kan derfor være sikker på, at ens nye AroTHERM varmepumpe vil fungere optimalt i det danske klima.

Selvom det skandinaviske klima ofte har kølige temperaturer, så sker det også, at der kommer varme og solrige dage. Dette er AroTHERM varmepumpe dog også indstillet til at kunne håndtere. Der er for eksempel en kølefunktion, som kan integreres i varmepumpen.

Denne funktion er perfekt til de varme dage, hvor man ønsker at nedkøle boligen. Det er altså en effektiv og fleksibel varmepumpe, som er perfekt tilpasset det danske klima, samtidig med at man ikke skal bekymre sig om støj eller generende lyde.

Spar penge mens du hjælper miljøet

Med kombinationen af AroTHERM VWL 105/5 og UniTOWER VWL 128/5 IS, kan du være sikker på, at du gør en stor forskel for miljøet. Ved at udnytte den varme solens stråler tilfører til jorden og luften, kan du være sikker på, at din varme i boligen kommer fra en vedvarende og miljøvenlig energikilde.

Desuden medfører det også en lavere energiregning, hvilket betyder, at du kan spare penge samtidig med, at du hjælper miljøet ved at være mere eco venlig.

Bedøm denne post!
[Total: 4 Gns.: 5]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment