CTC EcoAir 520M er en af de smarte varmepumper luft til vand, som holder vinternætterne varme og de ekstra varme sommerdage behagelige!

I denne artikel gennemgår vi varmepumpen bedst muligt. 

Type: Luft til vand varmepumpe

Mærke: CTC

Model: EcoAir 520M

CTC EcoAir 600M
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat: 
Placeret #9

Energimærke: 
A+++/A++

Scop-Værdi:
4,5

Lydniveau: 
61 dB

Med en EcoAir 520M luft til vand varmepumpe fra CTC kan du være sikker på at få en miljøvenlig opvarmning af dit hjem. En luft til vand varmepumpe udnytter gratis energi, der kan findes i luften, som er blevet tilført fra solens stråler.

En varmepumpe er derfor også en langt mere miljøvenlig løsning end, hvis man bruger gas eller olie til opvarmning af boligen. Desuden er det også en billig løsning sammenlignet med for eksempel elvarme.

Her udnyttes energien i luften, hvilket betyder, at man ikke skal købe sig til meget el for at få sin bolig opvarmet. Det er derfor en billig løsning, når det kommer til energiregningen, samtidig med at man gør miljøet en tjeneste ved at udnytte den varme og energi, som allerede er i luften.

Få et lavt energiforbrug

Med EcoAir 520M varmepumpe får du en varmepumpe med et A+++/A++ energimærke. Dette betyder, at den har et meget lavt energiforbrug. Energimærket vurderes på en skala fra G til A, og her er det A, som bruger mindst energi.

Derudover, så er A inddelt i A+, A++ og A+++, hvor den mest energibesparende løsning er A+++. Man får derfor en varmepumpe, som bruger enormt lidt energi, hvilket kun er en fordel. Det kan blandt andet være med til at give dig en billig og lav elregning, da du ikke skal betale meget til energiforbruget i forhold til opvarmningen af boligen.

Varmepumpen har også et SCOP niveau på 4,5, hvilket betyder, at den kan producere 4,5 kWh varme hver gang der bruges 1 kWh el. Jo højere en SCOP-værdi varmepumpen har, jo bedre er det for ens energiforbrug. En SCOP-værdi på 4,5 er altså rigtig godt og betyder, at man kan producere meget varme ved et lavt energiforbrug.

Fordele ved en luft til vand varmepumpe

EcoAir 520M er en luft til vand varmepumpe, hvilket kan give en del fordele i sammenligning med en luft til luft varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe får man en mere effektiv opvarmning af sin bolig.

Fordi varmepumpen bruger vand til at opvarme blandt andet radiatorer eller varmerør, så betyder det også, at den indendørs del af varmepumpen er helt lydløs. Derudover, har en luft til vand varmepumpen også evnen til at opvarme brugsvand, hvilket betyder, at man kan spare endnu mere på sin elregning, samtidig med at man mindsker CO2 udslippet. En luft til vand varmepumpe fungerer som regel også bedre under lave temperaturer end en luft til luft varmepumpe.

Dette betyder, at selv når det danske vintervejr slår til, så behøves man ikke bruge ekstra strøm for at få sin bolig opvarmet. Det er altså en stor fordel at have en EcoAir 520M varmepumpe til sit danske hjem, da den både fungerer i de lave og høje temperaturer, som kendetegner det danske vejr.

Hjælp miljøet ved at bruge EcoAir 520M varmepumpe

En af de største fordele ved EcoAir 520M varmepumpe fra CTC er naturligvis, at det er en super god løsning, hvis man vil have en mere miljøvenlig opvarmning af hjemmet.

Når man bruger luft til vand varmepumpen, kan man være sikker på, at den udelukkende udnytter vedvarende og ressourcevenlige energikilder. Det fungerer nemlig således, at den bruger den energi, som allerede kan findes i luften eller jorden.

I modsætning til et olie- eller gasfyr kan man derfor være sikker på, at man ikke skader miljøet, hvis man har EcoAir 520M varmepumpe. Det er en god løsning, som har et lavere CO2 udslip, og udnytter den energi, som naturen allerede har givet os.

Det er solens stråler, som tilfører energi til luften og jorden, hvilket betyder, at det er en klart ressourcevenlig kilde. Går man derfor lidt op i at hjælpe miljøet og gøre sit, hvor man kan, så er det klart en fordel at have en EcoAir 520M luft til vand varmepumpe fra CTC. Det er altså både en effektiv og miljøvenlig løsning, når man skal opvarme sin bolig.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment