Er du træt af at fryse om vinteren eller svede om sommeren? Så kan du komme problemet til livs med den miljøvenlige luft til vand varmepumpe Metro Therm Metro Air F12.

Type: Luft til vand varmepumpe

Mærke: Metro Therm

Model: Metro Air F12

Metro Therm METROAIR I
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #10

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
3,3

Støjniveau:
53 dB

Metro Air F12 fra Metro Therm er en luft til vand varmepumpe, som er en både billig og miljøvenlig løsning, når du skal opvarme din bolig. Varmepumpen udnytter den ressourcevenlige energi, som tilføres til luften fra solens stråler, hvilket gør det til en mere miljøvenlig mulighed end for eksempel et olie- eller gasfyr.

Det er en oplagt mulighed at få installeret en varmepumpe, hvis man er i gang med noget nybyggeri eller renovering af hjemmet. Varmepumpen kan bestå af både en udedel og en indedel, hvor indedelen ikke laver nogen form for støj, der kan genere omgivelserne.

Det er altså en oplagt mulighed, hvis man gerne vil have en mere miljøvenlig løsning, som udnytter den energi naturen allerede har givet.

Spar penge med en Metro Air F12 varmepumpe

Det er ikke kun miljøet du hjælper med en Metro Air F12 varmepumpe fra Metro Therm men derimod også din pengepung. Det er nemlig en langt billigere løsning at have denne luft til vand varmepumpe frem for, for eksempel elvarme.

Varmepumpen udnytter den gratis energi, som solens stråler tilfører til luften og jorden, hvilket betyder, at man ikke behøves betale lige så meget til energi som ved elvarme. Det kan derfor gøre en stor forskel på regningen, hvis man anvender Metro Air F12 varmepumpe.

Desuden fungerer en luft til vand varmepumpe også særdeles godt i lave temperaturer, hvilket betyder, at man heller ikke skal bekymre sig om en høj elregning i de kolde måneder. Det er en optimal varmeløsning, hvis man bor i Danmark, hvor temperaturen varierer en del og desværre ofte ligger i den lave ende.

Metro Air F12 varmepumpe har også en energimærkning på A+++/A++, hvilket er en stor fordel for energiforbruget og derved også elregningen. Det giver den samme energiklasse som Bosch 7000i, som er placeret 3, men ikke helt så god som Metro air I, som er en klasse bedre og ligeledes placeret nummer 1 i test.

Når man skal vurdere, hvor højt energiforbruget er, kan man se det på energimærkningen, som er fordelt over en skala fra G til A.

Her er det A, som indikerer det laveste energiforbrug. Derudover opdeles A også i A+, A++ og A+++, hvor det laveste energiforbrug ligger hos A+++. Metro Air F12 varmepumpe ligger derfor rigtig godt i forhold til energiforbrug, da den har en energimærkning på A+++/A++.

Desuden ligger varmepumpens SCOP-værdi på over 3,5, hvilket betyder, at der produceres 3,5 kWh varme per 1 kWh el. Det betyder, altså at din energiregning ikke vil blive påvirket særlig meget, når du opvarmer dit hjem.

Lavt støjniveau på din Metro Air F12 varmepumpe

Normalt er en af de store faktorer til, at folk viger væk fra ideen om en varmepumpe, at man frygter et højt støjniveau. En af de mange fordele ved Metro Air F12 varmepumpe er netop, at den er designet, så støjniveauet er så lavt, som muligt.

Varmepumpe kan opdeles i en udedel og en indedel, og indedelen er naturligvis helt lydløs, så man ikke skal bekymre sig om støj og forstyrrelser inden for i hjemmet. Udedelen er normalvis den del, som larmer mest, men her er Metro Air F12 varmepumpe udedel designet, så den har et lavt støjniveau, der ikke forstyrrer sine omgivelser.

Dens støjniveau ligger på 53 dB(A), hvilket er på niveau med et moderne køleskab. Det betyder, at man ikke risikerer at have en varmepumpe stående uden for, som kan være til gene for én selv og naboerne.

Det er ofte en bekymring mange har i forhold til varmepumper, fordi man i særdeleshed ikke ønsker at forstyrre sine naboer. Det er altså en bekymring, man kan slippe for med Metro Air F12 varmepumpe, hvor støjniveauet ikke er en faktor, som påvirker sine omgivelser.

Man behøves derfor ikke holde sig tilbage, hvis man har overvejet at skifte over til en varmepumpe, men ikke tør på grund af støjen. Det er derfor en oplagt mulighed med Metro Air F12 varmepumpe, hvor man kan spare nogle penge og hjælpe miljøet uden, at man skal bekymre sig om at forstyrre naboerne med en støjende varmepumpe.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment