Luft til vand varmepumpen Bosch Compress 7000i AW er markedets mest brugervenlige varmepumpe, da den med en ny teknologi gør den nem at håndtere samt opnår den optimal energieffektivitet, og er derfor et miljøvenligt valg. 

Type: Luft til vand varmepumpe

Mærke: Bosch Compress

Model: 7000i AW

Bosch Compress 7000i
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #3

Energiklasse:
A++

Scop Værdi: 
5,1

Testet ned til: 
-20 °C

Boschs varmepumpemodel kaldet Compress 7000i AW har hele fem patenter verden over og er udarbejdet med helt ny teknologi for at opnå optimal energieffektivitet og brugervenlighed til din bolig.

Bosch Compres 7000i AW er især et godt alternativ til et traditionelt oliefyr, da den moderne varmepumpe sparer dig penge og mindsker udledningen af miljøpåvirkelige skadestoffer. Kvaliteten af pumpen er du sikret, da varmepumpen er testet af Teknologisk Institut.

Et alternativ med mange muligheder

Bosch Compress 7000i AW er et godt valg til private boliger, da den anvendte teknik skaber langt flere muligheder end begrænsninger.

Måden hvorpå vand/varmepumpen opvarmer dit hjem, sker gennem en proces der anvender luft udefra, som opvarmes og bliver fordelt inde i hjemmet via radiator eller ved gulvvarme. Denne simple teknik gør, at varmepumpen kan benyttes til langt de fleste bygninger, både nye og gamle.

Bor du i et ældre hus med et mere traditionelt varmesystem, såsom et olie-, pille- eller gasfyr, kan du på mange måder få gavn af at skifte til en Bosch Compress 7000i AW varmepumpe.

Pumpen påvirker nemlig ikke miljøet med skadestoffer, da omkring 70% af den anvendte energi kommer direkte fra naturen. Energiforbruget vil tilmed formindskes markant, hvilket også er godt i forhold til miljøpåvirkning.

Faktisk vil forbruget mindskes så meget, at investeringen i varmepumpen vil være indtjent efter ca. 5-7 år. Ønsker du ikke at skille dig af med dit nuværende varmesystem, kan denne varmepumpe også anvendes i kombination med et olie-, pille- eller gasfyr eller endda med et solcellesystem.

Bosch Compress 7000i AW er tilmed en god investering i din bolig, da boligens energimærkning vil forbedres, og dermed stiger huset i værdi. Selv hvis du har planer om at blive boende mange år endnu, gavner investeringen din privatøkonomi på sigt.

Med en høj energimærkning på A++ samt et SCOP, som omhandler energieffektiviteten, på op til 5,1, vil du opleve besparelser på dit energiforbrug. Det er netop det, som gør den bedre end Metro Air F12 eller Tosot GRS12.

En 3-i-1 varmepumpe: Effektivitet, brugervenlighed og design

Med den høje SCOP-værdi, er der vist ingen tvivl om effektiviteten af Bosch Compress 7000i AW. Ud over det konkrete udbytte, har denne varmepumpe dog også fordele, som gør den unik på markedet. Når det kommer til brugervenlighed, er der gjort ekstra meget ud af at gøre oplevelsen nem og hurtig, ved at:

 • Gøre det muligt at styre varmepumpen og justere dens indstillinger fra appen Bosch EasyRemote, som kan hentes kvit og frit til Apple- og Androidenheder.
 • Styre pumpen manuelt gennem dens innovative og yderst intuitive touch-panel.
 • Give dig et overskueligt og håndterbart overblik over alle indstillinger.
 • Gøre pumpen selvjusterende ved hjælp af en kompressor med inverter, så den selv kan tilpasse sig det aktuelle temperaturbehov

Høj effektivitet og brugervenlighed betyder dog ikke, at designet er blevet forsømt. Varmepumpens ydre er nemlig simpelt og smukt, og den fås i både sort og hvid, så den kan vælges i den farve, der passer bedst ind i den individuelle boligs stil.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har denne varmepumpe et lavt lydniveau, så den ikke forstyrrer, selv hvis den får lov til at være synlig i hjemmet. Ender varmepumpen dog med at forstyrre dine naboer, eller endda dig selv, når du befinder dig i haven, kan der eftermonteres ekstra lydreducerende kapper på pumpen, så lydniveauet mindskes yderligere.

Bosch Compress 7000i AW – kort og konkret

Sammenlagt udgør ovenstående en beskrivelse af en vand/varmepumpe, som er et optimalt valg til de fleste husstande. Kort og konkret tilbyder Boschs mest energieffektive løsning til dato:

 • En vand/varmepumpe, som sparer dig penge og sænker miljøpåvirkningen, ved at benytte luft udefra til at opvarme hjemmet indeni.
 • Kvalitetssikring af Teknologisk Institut.
 • Kan opvarme huset gennem gulvvarme eller radiatorer.
 • Kan selvjustere effekten efter varmebehovet.
 • Energimærke A++ samt en energieffektivitet på op til 5,1
 • Gratis app til styring af varmepumpen.
 • Innovativ touch-styring på pumpen.
 • Smukt design i sort eller hvid.
 • Lavt lydniveau.
Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment