Er du træt af at gå og fryse om vinteren eller svede om sommeren? Så kan du komme problemet til livs med en af varmepumpene DVI VV Single, VV Combi og VV Combi Sol. 

Type: Jordvarmeanlæg

Mærke: DVI

Model: VV Single, VV Combi & VV Combi Sol

varmtvandsbeholder
Original billede af varmepumpen følger

Test resultat:
Placeret #9

Energiklasse:
A++

SCOP Værdi:
3,7/4,8

Støjniveau:
42 dB

DVI VV Single, VV Combi og VV Combi Sol er en serie af varmepumper fra DVI. En sådan varmepumpe kan være med til at skabe et bedre indeklima i dit hjem, samtidig med at du sparer en hel del penge på elregningen. 

Det er en løsning, som kræver langt mindre strøm end andre, når man skal opvarme hjemmet, og derfor kan det også medvirke til en billig elregning. Derudover, så er det også en miljøvenlig løsning, da den varme, der bliver genereret videre til din bolig, kommer fra ressourcevenlige kilder. 

Det er solens stråler, som overfører varme og energi til både luften og jorden, hvilket man kan udnytte sig af med en varmepumpe. Varmepumpen bruger disse gratis og miljøvenlige kilder solen giver, så du kan få varme i huset. 

Du kan altså få et dejligt opvarmet hjem med god samvittighed, fordi du ved, at din varmepumpe henter varme fra en miljøvenlig kilde. Det er altså en god måde at hjælpe miljøet lidt på vej, samtidig med at man sparer nogle penge på sin varme- og energiregning.

En dansk produceret varmepumpe

DVI VV varmepumpe serie er dansk produceret, hvilket kan være en stor fordel for dig. For det første, betyder dette, at man altid kan komme i kontakt med nogle fra virksomheden. 

Hvad end det er, fordi man har problemer eller blot vil stille nogle spørgsmål, så er virksomheden let tilgængelig, fordi den er dansk og derfor naturligvis har danske konsulenter og kundeservice medarbejdere siddende. Man skal derfor ikke være bekymret for om, man kan kommunikere med deres salg- og service afdeling. Derudover, så er det også en stor fordel, at varmepumperne er produceret i Danmark, da man derfor kan være helt sikker på, at de er tilpasset det danske klima. 

Det nytter ikke meget, hvis man får en varmepumpe, som kun fungerer optimalt, når der er høje temperaturer. Fordi Danmarks temperaturer varierer meget og ofte er i den lave ende, er det vigtigt, at man har en varmepumpe, som fungerer optimalt, hvad end temperaturen er i den høje eller lave ende. 

Det, kan man være sikker på, er tilfældet med DVI VV Singe, VV Combi og VV Combi Sol varmepumper. De er tilpasset, så de fungerer allerbedst i det danske klima og derfor let kan blive en tilføjelse til dit hjem. Du får altså en varmepumpe, som passer til netop dine behov og altid vil sørge for at holde dit hjem varmt selv i de koldeste vintertider.

DVI VV Single, VV Combi og VV Combi Sol varmepumper hjælper dig til en billig elregning

Det kan godt være dyrt at få boligen varmet op, og det gælder ikke kun varmeregningen men også elregningen. En optimal løsning, hvis man gerne vil have en lavere energiregning, er derfor at prøve DVI VV varmepumpe serien af derhjemme. Bruger du elvarme i dag, kan du være sikker på at spare en hel del penge på elregningen med en varmepumpe i stedet. De bruger kun en minimal mængde af el, når varmen skal transporteres ind til boligen. 

DVI VV serien har også et energimærke på A++, hvilket er særdeles godt, hvis man gerne vil spare lidt på strømmen. Energimærker findes på en skala fra G til A, og hvis man gerne vil spare mest muligt strøm, er det A mærker, man skal gå efter. A er også opdelt yderligere i A+, A++ og til sidst A+++. A+++ er her den mest energibesparende løsning. 

DVI VV varmepumpe serie har derfor et meget lavt energiforbrug, når de har en energimærkning på A++. Desuden, har de også en SCOP værdi på 3,90, hvilket betyder, at der produceres en hel del strøm per enkel kWh energi. For at være præcis, så produceres der 3,90 kWh varme, hver gang der bruges 1 kWh el. Man får altså enormt meget varme i forhold til, hvor meget strøm der egentlig bruges. 

DVI VV varmepumper er derfor en rigtig god løsning, hvis man gerne vil spare lidt på energien derhjemme, og have en billig elregning. Man får altså en varmepumpe, som både kan spare dig penge, samtidig med at du kan være sikker på, at man får den mest optimale opvarmning af sin bolig i Danmark.

Bedøm denne post!
[Total: Gns.: ]
Author

Simon er forfatter på varmepumpetesten.dk og tager derfor også imod konstruktiv feedback på alle de henvendelser som der skulle komme. Har du et spørgsmål eller en henvendelse til mig, så skriv meget gerne her

Write A Comment